Խոհանոց

Անհավանական շքեղ տորթ, որն ունի յուրահատուկ համ ու տեսք

Տորթն առանձնահատուկ համային հատկանիշներ է ձեռք բերում հապալասի եփուկի շնորհիվ:

Նախ տրված մթերքների միջոցով ստանանք խմորյաին զանգվածը: Հավկիթը շաքարի և մի պտղունց աղի զուգակցությամբ փրփրացնել, ավելացնել հալած, բայց որ տաք կարագ, երկու փուլով մաղել իրար միավորած ալյուրն ու փխրեցուցիչը, խոհանոցային բահի միջոցով մի քանի անգամ խառնել զգույշ, որ խմորի ուռուցիկությունը պահպանվի և թխել:

Թխուկը երեք շետի վերածել, յուրաքանչյուր շերտի վրա տարածել հապալասի պատրաստի եփուկ: Այն կարող եք գնել, կարող եք պատրաստել ինէներդ՝ հապալասի և շաքարի միասնությամբ:

Կրեմի համար առանձին փանձրացնել սերուցքը: Մեկ այլ տարրայի մեջ էլ համասեռության հասցնել կաթնաշոռը, ավելացնել նախապես սերուցքի մեջ մշակված ժելատինը և մյուս բաղադրիչները, սառեցնել պարբերաբար խառնելով: Երկու զանգվածները միավորել:

Կրեմով շերտերը միավորելուց հետո սառեցնել սառնարանում՝ պատրաստելով գլազուր:


Տվյալ բաղադրիչներն ըստ ստորև կցված տեսանյութի հերթականության միավորել, հենց տաք վիճակում լցնել տորթի ընդհանուր զանգվածի վրա և կրկին սառեցնել:

Կարդացեք նաեվ

Հավի միսն այս բաղադրատոմսով պարզապես անմահական է ստացվում: Հավի կրծքամիսը` եգիպտացորենի փաթիլներով 

Gayane Abovyan

Շատ համեղ լավաշով ռուլետ

Gayane Abovyan

Վերցնում եմ մեկ բանկա պահածոյացված եգիպտացորեն, 3 ձու և ընդամենը 15 րոպեում պատրաստում եմ հիանալի նախաճաշ․ Կկիսվեմ պարզ բաղադրատոմսով

Gayane Abovyan

Հավով Սնկով Ֆետուչինի Ալֆրեդո

Gayane Abovyan

Մանանեխով մարինացված՝ կորնիշոն տեսակի վարունգներ. Գնվածից չտարբերվող տարբերակ.

Gayane Abovyan

ԺՊԻՏ․ Հեշտ, արագ ու շատ մատչելի․ մատուցում ենք թխելուց անմիջապես հետո

Gayane Abovyan