Խոհանոց

Այս շատ համեղ թխվածքաբլիթները, որ ուղղակի հալվում են բերանում, թեյի հետ կատարյալ համադրություն են

Բերանում հալվող, անասելի համեղ ու նուրբ այս թխվածքաբլիթների ստացման համար հարկավոր մթերքների շարքը հետևյալն է.

Դիտեք նաև՝

Հալած կարագն ու շաքարը քիչ հարել մինչ համասեռության հասցնելը: Ավելացնել նշված չափով հավկիթ, ապա նաև մեղր: Նորից համասեռության բերել:

Ալրափխրեցուցչային հավելումով խմորը վերջնական տեսքի բերել՝ հունցելով մոտ քսան րոպե: Մի այդքան էլ ցելաֆոնապատ վիճակում սառնարանում թողնել:

Ընկուզեղենը բլենդերով մանրատել՝ վերածելով բավականին մանր հատիկներ ունեցող փշրանքների:

Սառնարանից հանված խմորային ընդհանուր զանգվածից մոտ 40 գրամի չափով խմորազանգված անջատել,ձեռքով գնդիկների վերածել, պտտել ընկույզային փշրանքների մեջ այնպես, որ գնդիկը բոլոր կողմերից փշրանքներով պատվի:

Ամբողջովին փշրանքապատ գնդիկները տեղավորել համապատասխան տարայի մեջ, որը նախօրոք պատված կլինի խոհանոցային ստվարաթղթով: Քսան րոպե ժամանակահատվածը միանգամայն բավարար է մեր թխվածքաբլիթների ամբողջական ու լիարժեք թխման համար:

Նշված չափաբաժնից կարելի է մոտ 23 կտոր թխուկ ստանալ:

Կարդացեք նաեվ

Այսպիսի ուտեստը հարմար է և՛ տոնական, և՛ ամենօրյա սեղանի համար: Բնիկներ` աղացած մսով

Gayane Abovyan

#կանաչ լոբով ուտեստ

Gayane Abovyan

Ամենապարզ և արագ, բյուջետային աղցաններից մեկը: Բանջարեղենով և մսով աղցան

Gayane Abovyan

Կոլոլակով ապուր

Gayane Abovyan

Նուրբ թխվածքաբլիթներ՝ առանց ալյուրի։ Ստացվում է շատ համեղ և անուշաբույր  

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք Շատ Համեղ Ավանդական Նրբաբլիթներ / Բլինչիկներ / Բլինչիկ ենք Պատրաստում

Gayane Abovyan