Խոհանոց

Տնական սերուցքային պանիր. Նրբահամ թեթև նախուտեստ

Դիտեք նաև՝

Տնական սերուցքային պանիր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները.
_Մածուն 500 մլ

_Թթվասեր 500 մլ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը
_5-6 տակ ծալած թանզիֆը դնել քամոցի մեջ։

_Խառնել թթվասերն ու մածունը, ավելացնել աղը։

_ Քամոցը դնել կաթսայի վրա, որպեսզի ավելորդ հեղուկը քամվի։

_Ծածկել թանզիֆի շերտով, վրան ծանրոց դնել և թողնել սառնարանում 2 օր։

_Նշված ժամանակից հետո սամիթը մանր կտրատել։

_Ստացված պանիրը ազատել ծանրոցից։

_Կպչուն թաղանթի վրա լցնել մանր կտրատած սամիթը, իսկ վրան դնել պանիրը և փաթաթել բոքոնի նման։

Սերուցքային պանրի համը բազմազանեցնելու համար կարելի է օգտագործել ոչ միայն սամիթ։

Համեղ կլինի պապրիկայով, խոզապուխտով, սնկով։ Կարելի է ավելացնել սխտոր, կծու պղպեղ՝ ըստ ձեր ճաշակի:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Այսպիսի համեղ ուտեստ վերջին շրջանում չէի փորձել: Հավը` լավաշի մեջ…

Gayane Abovyan

Համեղ բաղադրատոմս՝ ընդամենը 7-8 րոպեում․․․ Ծույլ գլանակներ՝ համեղ ու պարզ միջուկով

Gayane Abovyan

Ամենահամեղ տարբերակով խավիար

Gayane Abovyan

Լոլիկով հետաքրքիր նախուտեստ, որը պատրաստվում է հաշված րոպեների ընթացքում․ Ստացվում է անչափ համեղ և ախորժելի

Gayane Abovyan

Ձմռան համար թարմ լոլիկ առանց ջրի, էսենցիայի և աղի: Այսպիսի տարբերակ Դուք դեռ չեք տեսել

Gayane Abovyan

Տորթ՝ գրեթե ոչ մի բանից․․․ Առանց ջեռոցի տորթ՝ 20 րոպեում

Gayane Abovyan