Գրեյպֆրուտ. Պարունակում է արժեքավոր տարրեր, վիտամին C և մանրաթելեր, օգնում է դուրս բերել վնասակար տոքսինները, նվազեցնում է սրտի հիվանդության զարգացման ռիսկը:
Դիտեք նաև՝

Կանաչ թեյ. Բնական ֆլավոնոիդների եզակի համադրությունը պաշտպանում է բջիջները, մեծացնում է առաձգականությունը, նորմալացնում է խոլեստերինի փոխանակումը: Խմեք այս օգտակար ըմպելիքն օրական 2 անգամ, ավելացնելով կիտրոն, կամ մի փոքր քերած կոճապղպեղի արմատ:
Կարմիր խնձոր․ Պարունակում է մեծ թվով բնական հակաօքսիդիչներ, որոնք նվազեցնում են խոլեստերինի մակարդակը: Նախաճաշից և ճաշից հետո կերեք 1 խնձոր` վնասակար նյութերի ներծծումը արյան մեջ նվազեցնելու համար:

Սիսեռ․ Պարունակում է սննդային մանրաթելեր: Դրանք կլանում են վնասակար տոքսինները և նյութերը, նպաստում են զարկերակների պատերը մաքրելու համար: Օգտագործեք այն սիրտը վտանգավոր բարդություններից պաշտպանելու համար:
Ձիթապտղի յուղ․ Դա հանգեցնում է օմեգա -3- ի արժեքավոր ամինաթթուների բովանդակությանը և օմեգա-6- ի: Նյութերը պաշտպանում են անոթները նստվածքի վնասներից, նորմալացնում են ածխաջրերի փոխանակումը:

Սպանախ․ Բավարարում է օրգանիզմը օգտակար վիտամիններով և միկրոէլեմենտներով, կանխում է խոլեստերինի օքսիդացումը: Սա 2-3 անգամ նվազեցնում է սրտի պատի զարկերակների վրա կպչելու ռիսկը:
Լոլիկ․ Լոլիկը պարունակում է բնական հակաօքսիդիչ լիկոպեն, որը պահպանում է թթվայնության օպտիմալ մակարդակը: Այն նորմալացնում է արյան կազմը, վերականգնում է մազանոթները և ճիշտ արյան հոսքը:

Սխտոր․ Ապրանքը օգնում է հյուսվածքներին ազոտի օքսիդ արտադրել, նվազեցնում է անոթների մեծացված երանգը: Այն պաշտպանում է զարկերակները կալցիումի կուտակումից, հեռացրեք բորբոքումները:
Զարկերակների արգելափակումը վերացնելու համար ամենօրյա դիետայում պետք է նվազեցնեք նաև կենդանական սպիտակուցի քանակը: Նախընտրեք թարմ կանաչեղեն և բանջարեղեն: Խմեք ավելի շատ մաքուր ջուր` օրգանիզմի մեջ հեղուկ հավասարակշռությունը պահպանելու համար: