Խոհանոց

Այլևս չեմ եփում աղցանների գազարը. գտել եմ ավելի արագ ու համեղ հնարք

Որպեսզի աղցաններին գազար ավելացնեք, պարտադիր չէ դրանք երկար եփել, ավելին, կա ավելի պարզ եղանակ, որի շնորհիվ բանջարեղենի համը կլինի ավելի նուրբ ու հագեցած:

Դիտեք նաև՝

Սկզբում գազարը անհրաժեշտ է լավ լվանալ, իսկ հետո փորձել: Կտրելով փոքր կտոր և համտեսելով այն՝ գնահատեք, արդյո՞ք շատ քաղցր չէ գազարը: Եթե այդպես է, ուրեմն չարժե այն լցնել աղցանի մեջ:

Մաքրած գազարը կտրել մեջտեղից՝ երկարությամբ:

Վերցնել ջեռոցի տապակ: Կտրած գազարին ձեթ քսել և դնել տապակի մեջ: Այս փուլում համեմունքների կարիք չկա, դրանք կավելացնեք անմիջապես աղցանին:

Գազարը եփել տաքացրած ջեռոցում՝ 180 ջերմաստիճանի ներքո: Մոտ կես ժամից ստուգել չոփոիկով. եթե գազարը փափուկ է, ուրեմն պատրաստ է:

Ջեռոցում պատրաստած գազարը կունենա ավելի յուրահատուկ համ, քան ջրով եփածը: Կարող եք կտրատել ըստ ցանկության և ավելացնել տարբեր ուտեստների մեջ:

Կարդացեք նաեվ

Պատրաստեք տնական կետչուպ այս պարզ բաղադրատոմսով

Gayane Abovyan

Հրաշք նախաճաշ, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Արագ պատրաստվող, համեղ և սննդարար սնկով և լավաշով ջեռեփուկ

Gayane Abovyan

Թեթև և թարմացնող վարունգով աղցան, որը կատարյալ է Ձեր կազմվածքի համար

Gayane Abovyan

Լահմաջո

Gayane Abovyan

Համեղ նախաճաշ ընդամենը 10 րոպեում

Gayane Abovyan