Խոհանոց

Միս՝ ֆրանսիական եղանակով․ Հետաքրքիր աղցան, որը կգոհացնի Ձեզ իր հաճելի համով

Ֆրանսիական միսը միայն տաք ուտեստ չէ, նույն բաղադրիչներով կարելի է նաև աղցան պատրաստել։ Եփած միսը պատում ենք տապակած սնկով, լոլիկի և պանրի շերտերով, բոլոր շերտերը համեմում ենք մայոնեզով։ Կարող եք վերցնել ցանկացած միս՝ տավարի, հավի կամ խոզի։ Աղցանը պատրաստվում է շատ արագ, ստացվում է համեղ և հյութալի։

Անհրաժեշտ են հետևալ բաղադրիչները․

  • Եփած միս — 250 գ
  • Սոխ — 1 հատ
  • Սունկ — 200 գ
  • Լոլիկ — 2 հատ
  • Կոշտ պանիր — 50-70 գ
  • Սխտոր — 2-3 պճեղ
  • Աղ, պղպեղ — ըստ ճաշակի
  • Մայոնեզ — ըստ ճաշակի
  • Չերի լոլիկ — 2-3 հատ։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Արտասովոր խմորով կարկանդակներ՝ միշտ գերազանց արդյունքով

Gayane Abovyan

Հավի մսով և դդմիկով անսովոր և հետաքրքիր բաղադրատոմս․ Ստացվում է անչափ համեղ և հյութալի

Gayane Abovyan

Խոզի բուդ. Նոր տարուն խոզի բուդը պատրաստեք այսպես և այն կստացվի շատ հյութեղ և չի չորանա

Gayane Abovyan

Իմ անձնական ցավը շատ խորն է, անգամ հոգեխանգարմունքի հասնող. Անի Քոչարը` պատերազմի և սահմանի մասին

Gayane Abovyan

Սննդարար ու հյութեղ․․․ Համեղություն՝ խոհարարի կողմից ընդամենը 30 րոպեում

Gayane Abovyan

Արդեն մի շաբաթվա ընթացքում ամեն օր պատրաստում եմ դդմիկով ու աղացած մսով այս ուտեստը

Gayane Abovyan