Խոհանոց

Պատրաստում ենք «Լուլա-քյաբաբ» տանը. Հեշտ և անչափ ախորժելի

Պատրաստում ենք «Լուլա-քյաբաբ». Հեշտ և անչափ ախորժելի.

Դիտեք նաև՝

Բաղադրիչները

Տավարի յուղոտ միս- 500գր.

Խոզի ճարպ-100գր.

Գլուխ սոխ- 200գր.

Ձվի դեղնուց-1 հատ

Թարմ կանաչի-1 կապ

Աղացած սև պղպեղ, աղ

Պատրաստումը 

Տավարի միսը, խոզի ճարպը, սոխը և կանաչին 2 անգամ անցկացնել մսաղացով: Պատրաստված զանգվածի մեջ ավելացնել դեղնուցը, համեմունքը և լավ խառնել: Այնուհետև զանգվածը պետք է ծեծել սեղանի վրա:  Հետո բաժանել մասերի և դրանից փոքրիկ երշիկներ պատրաստել:

Երշիկներն անցկացնել փոքրիկ շամփուրների վրա և տեղավորել կրակակալի կամ ջեռոցի ցանցի  վրա: Ցանցի տակ դնել ջեռոցի կաղապարը, որպեսզի յուղը թափվի կաղապարի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել մինչև 250 աստիճան և միսը տապակել 15 րոպե մի կողմից, 5 րոպե՝ մյուս կողմից:

 Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

5 համեղ և ախորժաբեր ամառային աղցան՝ թարմ վարունգով

Gayane Abovyan

Ձմռան համար թարմ լոլիկ առանց ջրի, էսենցիայի և աղի: Այսպիսի տարբերակ Դուք դեռ չեք տեսել

Gayane Abovyan

Մալականի թթու։ Ներկայացնում եմ ճիշտ և հեշտ պատրաստման եղանակը

Gayane Abovyan

Թխվածք «Լավա»` հալչող միջուկով

Gayane Abovyan

Արագ պատրաստվող Կիևյան կոտլետներ բոլոր նրբություններով

Gayane Abovyan

Այս համեղ աղցանն ուտելուց պարզապես չեք կշտանա․Կկիսվեմ ֆրանսիական աղցանի բացադրատոմսով

Gayane Abovyan