Խոհանոց

Սառեցնում եք դդմիկը ձմռան համար…

Դդմիկի սեզոնին շատերն են ցանկանում սառեցնել այն, որպիսի ձմռանը նույնպես ունենան վիտամիններով լի սնունդ օգտագործելու հնարավորություն:

Դդմիկ սառեցնելու կանոններ.

  • Շատ կարևոր է ընտրել լավ դդմիկներ: Կեղևը չպետք է շատ հաստ լինի:
  • Սառեցնելուց առաջ այն հարկավոր է շատ լավ լվանալ և սրբիչով չորացնել: Կտրել պոչիկները:
  • Հետո անհրաժեշտ է կտրատել դդմիկները: Ձևն ընտրեք ինքներդ. խորանարդաձև կամ կլորակներ: Սակայն երկու դեպքում էլ կտորների հաստությունը չպետք է գերազանցի 1-2 սմ-ը:
  • Ցանկալի է լցնել փոքր կոնտեյներիների կամ տոպրակների մեջ, մի պատրաստման համար նախատեսված չափաբաժիններով:

Բարի ախորժակ…

Կարդացեք նաեվ

Պարզ Նապոլեոն. Այնքան հեշտ է պատրաստվում և այնքան համեղ է, որ սեղանին երկար չի մնա

Gayane Abovyan

Այսպիսի նախուտեստը չի կարող անտարբեր թողնել որևէ հյուրի

Gayane Abovyan

Միլիոնավոր դիտումներ համացանցում..Չորաթթու,կամ ինչպես ընդունված է ասել՝ Մալականի թթու

Gayane Abovyan

Մատչելի, Պարզ, Միևնույն Ժամանակ Շատ Համեղ Ու Ախորժելի Տորթ «Բաունտի»

Gayane Abovyan

Կանաչ լոբին պատրաստեք այս տարբերակով, հաստատ չեք փոշմանի

Gayane Abovyan

Սիսեռով Ապուր

Gayane Abovyan