Խոհանոց

Այսպիսի համեղ բանջարեղենային ջեռեփուկի բաղադրատոմսը կունենաք հենց դու՛ք: Բանջարեղենային ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1 բրոկկոլի

400 գ ծաղկակաղամբ + 2 ճ/գ կաթ

1 գլուխ սոխ

աղ

սև պղպեղ

2-3 հատ պղպեղ

2 լոլիկ

3 ձու + 4-5 ճ/գ ձեթ

130 գ ալյուր

400 մլ կաթ

մաղադանոս

150 գ քերած պանիր.

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

Եռացող աղաջրի մեջ լցնել բրոկկոլին, ծաղկակաղմբը, կաթ, լավ խառնել, թողնել 2-3 րոպե եռա և վերցնել կրակից

Լցնել կաղապարի մեջ, ավելացնել ձիթայուղ: Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել և ավելացնել ծաղկակաղամբին ու բրոկկոլիին

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած պղպեղ, լոլիկ

3 ձվին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, ալյուր, խառնել, մաս-մաս ավելացնել կաթ, լավ խառնել

Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, լցնել բանջարեղենի վրա, ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Թեթև աղած վարունգ «Րոպեական»․․․ Մարինացնում եմ ու 30 րոպեից պատրաստ է

Gayane Abovyan

Մրջնաբույն․ ինչպես անել, որ ջեռոցում խմորը առանձին կտորներով մնա, կրեմն էլ լինի ամուր ու շատ համեղ

Gayane Abovyan

Պատրաստենք միասին. Խուրջին

Gayane Abovyan

Իտալական թխվածքաբլիթ

Gayane Abovyan

Փափուկ և թեթև ռուլետ պատրաստելու լավագույն բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Արքայանարնջի Չիր

Gayane Abovyan