Խոհանոց

Իտալական սոուս՝ աղցանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  2. Կարմիր գինու քացախ – 1 թ/գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
  5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:
  2. Համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաեվ

Ազատվեք ժանգոտ նստվածքից՝ ընդամենը 2 բաղադրիչի օգնությամբ

Gayane Abovyan

Անչափ համեղ աղցան, որը ձեր օրգանիզմը կլցնի վիտամիններով և օգտակար նյութերով

Gayane Abovyan

Պիրոգ, որից ոչ ոք չի հրաժարվի, այն ամեն օր պատրաստում եմ․ Տեսեք, թե ինչ պարզ է պատրաստման եղանակը

Gayane Abovyan

Պատրաստեք և փորձեք այս լցոնած սմբուկը. Դրանից հետո այն կդառնա Ձեր ընտանիքի սիրելի ուտեստը…

Gayane Abovyan

Լավաշ, պանիր, սոխ, հիանալի բաղադրատոմսը պատրաստ է

Gayane Abovyan

Տորթ «Էսկիմո»․․․ պատրաստում եմ և տոներին, և հանգստյան օրերին․․․ ամենանուրբն է ու բերանում հալվող

Gayane Abovyan