Խոհանոց

Իտալական սոուս՝ աղցանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  2. Կարմիր գինու քացախ – 1 թ/գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
  5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:
  2. Համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաեվ

Բանանով բլիթներ՝ առանց ալյուրի.Անպայման պատրաստեք ստացվում է շատ արագ և անչափ համեղ

Gayane Abovyan

Նախաճաշ պատրաստեցի 5 րոպեում։☆ Вкуснота из Сыра ЗА 5 МИНУТ .Breakfast

Gayane Abovyan

Անչափ համեղ բաղադրատոմսով պատրաստում ենք աջիկա…Անհավանական համեղ..Պատրաստեք և կհամոզվեք

Gayane Abovyan

Ելակով դայքիրի

Gayane Abovyan

5 ճաշի գդալ. կերակրի այս քանակը կօգնի 7 օրում 8 կգ նիհարել

Gayane Abovyan

Գազարով և հավով աղցան

Gayane Abovyan