Խոհանոց

Իտալական սոուս՝ աղցանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  2. Կարմիր գինու քացախ – 1 թ/գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
  5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:
  2. Համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաեվ

Խառը թթու․ Ցույց կտամ ՝ ինչպե՞ս ճիշտ թթու դնել

Gayane Abovyan

Իսկ Դուք երբևէ ելակի չիր պատրաստե՞լ եք. Փորձեք պատրաստել, շատ համեղ է ստացվում

Gayane Abovyan

Համեղ սենդվիչային տաքուտեստ, հիանալի համ ունի

Gayane Abovyan

Արտակարգ շերտավոր խմոր

Gayane Abovyan

Չամիչը և ջուրը փոշեկուլի պես մաքրում են լյարդը, ահա թե ինչ է պետք անել

Gayane Abovyan

Հավի սիրտը սոուսի մեջ, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan