Խոհանոց

Իտալական սոուս՝ աղցանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  2. Կարմիր գինու քացախ – 1 թ/գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
  5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:
  2. Համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաեվ

Խառնեք խտացրած կաթը կակաոյի հետ,և դուք ուղղակի կլինեք շոկի մեջ..Սուրճի և թեյի իսկական աղանդեր

Gayane Abovyan

Աղցան «Կախարդական փայտիկ»․ անսովոր համեղ և թեթև

Gayane Abovyan

Հավի բդիկներն այսպես անմահական են ստացվում

Gayane Abovyan

Բրնձով և հավի մսով փլավ․ Սա բրնձի պատրաստման ամենահամեղ եղանակն է

Gayane Abovyan

Կաթնային «կորժիկներ»՝ մեր մանկությունից. շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող

Gayane Abovyan

Համեղ պիցցա տապակի վրա

Gayane Abovyan