Խոհանոց

Արդեն ժամանակն է խաղողի թուփը փակելու. Ահա թե ինչպես պետք է այն մարինացնել

Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։ Արդեն իսկ ժամանակն է։ Գոյություն ունեն մի շարք տարբերակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։ Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։Այնուհետև հերմետիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։

Կարդացեք նաեվ

Ինչպե՞ս կանաչիները պահպանել և օգտագործել ձմռանը․ կիրառեք այս գաղտնիքը

Gayane Abovyan

Սպաս, որ երբեք չի կտրվում. դնում ենք կրակին ու մոռանում մինչ պատրաստ լինելը

Gayane Abovyan

Հրաշալի տեսանյութ..Անպայման պահպանեք և կիսվեք ընկերների հետ..Եփում ենք հավկիթը՝ առանց ճաքերի և վնասելու..Հիանալի գաղտնիք

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլային շատ համեղ ուտեստ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Gayane Abovyan

Մարմարե շոկոլադե թխվածքաբլիթներ

Gayane Abovyan

Մարինացված բուլղարական պղպեղի՝ տարիներով և սերունդներով ստուգված բաղադրատոմս

Gayane Abovyan