Խոհանոց

Արդեն ժամանակն է խաղողի թուփը փակելու. Ահա թե ինչպես պետք է այն մարինացնել

Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։ Արդեն իսկ ժամանակն է։ Գոյություն ունեն մի շարք տարբերակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։ Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։Այնուհետև հերմետիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։

Կարդացեք նաեվ

Մատչելի, պարզ, միևնույն ժամանակ շատ համեղ ու ախորժելի տորթ «Բաունտի»

Gayane Abovyan

Ամենահամեղ տնական պիցցան,որը գերել է հազարավոր խոհարարների..Սա անպայման պետք է դիտել և պատրաստել

Gayane Abovyan

Պիցցան ջեռոցում,անչափ համեղ բաղադրատոմս..Այն անպայման պետք է փորձել

Gayane Abovyan

Պատրաստեք և փորձեք այս լցոնած սմբուկը. Դրանից հետո այն կդառնա Ձեր ընտանիքի սիրելի ուտեստը…

Gayane Abovyan

Կանաչին համեմում ենք կիտրոնով

Gayane Abovyan

Ախորժելի նախաճաշ, հիանալի համ ունի և շատ համեղ է

Gayane Abovyan