Խոհանոց

Արդեն ժամանակն է խաղողի թուփը փակելու. Ահա թե ինչպես պետք է այն մարինացնել

Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։ Արդեն իսկ ժամանակն է։ Գոյություն ունեն մի շարք տարբերակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։ Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։Այնուհետև հերմետիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։

Կարդացեք նաեվ

Նախաճաշին սա պատրաստեք հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել հավի մսով կոտլետ

Gayane Abovyan

Շեֆ խոհարարը պատրաստում է` Լցոնած կարտոֆիլ – Արարատյան խոհանոց Սեդրակ Մամուլյանի հետ

Gayane Abovyan

Համեղ և կշտացնող հիանալի նախաճաշ է

Gayane Abovyan

Ինչպե՞ս լոլիկը սառեցնել, որ չկորցնի իր տեսքն ու համը․ Այ բաղադրատոմսի շնորհիվ, ձմռանը կվայելեք շատ համեղ լոլիկների բույրը

Gayane Abovyan

Կոտլետ՝ առանց մսի. յուրահատուկ բաղադրատոմս

Gayane Abovyan