Խոհանոց

Արդեն ժամանակն է խաղողի թուփը փակելու. Ահա թե ինչպես պետք է այն մարինացնել

Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։ Արդեն իսկ ժամանակն է։ Գոյություն ունեն մի շարք տարբերակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։ Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։Այնուհետև հերմետիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։

Կարդացեք նաեվ

Հրաշալի աղցան է ստացվում, շատ համեղ է

Gayane Abovyan

Տաք նախաճաշ, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Հյութեղ, ախորժելի,կշտացնող, համից չեք կշտանա

Gayane Abovyan

Համեղ ու յուրահատուկ ուտեստ

Gayane Abovyan

Արքայական աղցան, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Կաղամբով ամենահամեղ և հյութալի աղցաններից մեկը, անպայման փորձեք

Gayane Abovyan