Խոհանոց

Միկադո, որը պատրաստվում է թթվասերով

Բաղադրամասեր

2 բաժակ թթվասերին ՝

2 բաժակա շաքարավազ,

0.5 կգ կարագ,

1թգ. սոդա,

5 հատ ձու,

2 տուփ խտացրած կաթ,

շոկոլադ և ալյուր

Պատրաստման եղանակը

100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի:

Թխել առանձին-առանձին:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Կարդացեք նաեվ

Կարտոֆիլով շատ համեղ կոտլետների արագ և պարզ բաղադրատոմս…

Gayane Abovyan

Ծույլ լազանյա սնկով՝ լավաշի մեջ

Gayane Abovyan

Կարագը դրեցի հավի կրծքամսի մեջ և ուղարկեցի տապակի վրա…համն ուղղակի անմոռանալի է…

Gayane Abovyan

Լոբով կոտլետ

Gayane Abovyan

Շատ համեղ նախաճաշ ողջ ընտանիքի համար

Gayane Abovyan

Արդեն խաղողի տերև մարինացնելու ժամանակն է․ ահա, թե ինչպես մարինացնել․ անչափ պարզ ու հեշտ միջոց, որպեսզի թարմ մնա

Gayane Abovyan