Խոհանոց

Միկադո, որը պատրաստվում է թթվասերով

Բաղադրամասեր

2 բաժակ թթվասերին ՝

2 բաժակա շաքարավազ,

0.5 կգ կարագ,

1թգ. սոդա,

5 հատ ձու,

2 տուփ խտացրած կաթ,

շոկոլադ և ալյուր

Պատրաստման եղանակը

100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի:

Թխել առանձին-առանձին:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Կարդացեք նաեվ

Հավի կրծքամսով ռուլետ․ Շատ համեղ ուտեստ, որը դիետիկ է, սննդարար և համեղ

Gayane Abovyan

Միայն թե փորձեք ” Սմբուկով համեղ ռուլետներ “

Gayane Abovyan

Ձմերուկ վաճառող ֆերմերը ինձ ասել է այն գաղտնիքը, որի միջոցով միայն քաղցր և կարմիր ձմերուկ եմ ընտրում

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլը՝ սոյայի սոուսով. այնքան համեղ է, որ կցանկանաք ամեն օր պատրաստել

Gayane Abovyan

Լոլիկը ձմռան համար պահպանելու շատ հարմար տարբերակ

Gayane Abovyan

Կաղամբով շատ շքեղ և համեղ աղցանի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan