Խոհանոց

Զարմացրեք ձեր սիրելիներին այս համեղ լցոնած սնկով․ Պարզապես հալչում է բերանում

Բաղադրամասեր ՝ 120 գ տավարի աղացած միս, 90 գ պանիր, 6 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն), 60 գ գլուխ սոխ, աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի Պատրաստման եղանակը Սունկը լավ լվանալ հոսացող ջրի տակ։ Հեռացնել վերևի մասը։ 

Առաձին պատրաստել սոխառածը: Սնկի այն մասը, որը հեռացվել էր, մանր կտրտել և մսի հետ տապակել։ Սոխառածը ավելացնել վրան։ Այդ զանգվածը լցնել սունկի մեջ, համեմել աղով, պղպեղով, վրան դնել պանիրը և դնել ջեռոցը՝ 20 րոպե: Մատուցելիս մաղադանոս ցանել վրան:

Կարդացեք նաեվ

Ի՞նչ եփել այսօր – Հավի միսը լավաշի մեջ

Gayane Abovyan

Ինչպես արագ ազատվել արդուկի վրայի նստվածքներից և հին հետքերից

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլե ռուլետ՝ լցոնած սնկով․ համեղ է թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում

Gayane Abovyan

Կանաչեղենով և պանրով կարկանդակ: Ահա՛ բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Կոտլետներ առանց մսի, որը դարձել է ընտանիքիս սիրելի ուտեստը…

Gayane Abovyan

Տապակած բանան` խրթխրթան կեղևով

Gayane Abovyan