Խոհանոց

Ինչպե՞ս պատրաստել ելակի մուրաբան, որպեսզի հատիկները ձիգ մնան և անչափ համեղ ստացվի

Արդեն շատերը պատրաստում են ելակի մուրաբա ՝ ձմռան համար։

Մուրաբան լավ ստացվելու համար, մի քանի նրբություն պետք է կիրառեք։

Այն սիրով ներկայացնում ենք ձեզ։ Այս բաղադրատոմսով հատիկները պինդ կմնան։

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ ելակ
  • 1 կգ շաքարավազ,
  • մի քիչ վանիլին

Դիտեք ստորև ներկայացվող տեսանյութը՝

Կարդացեք նաեվ

Տապակած պղպեղ սոխով, հիանալի ուտեստ է ստացվում

Gayane Abovyan

Ճապոնական բուլկիներ՝ փափուկ և համեղ

Gayane Abovyan

Հնդկաձավարով պատրաստված դիետիկ թխվածքաբլիթներ նրանց համար, ովքեր նիհարում են. առանց ալյուրի և շաքարի

Gayane Abovyan

Համեղ ուտեստ, որ կփոխարինի ձեր սիրելի կոտլետներին

Gayane Abovyan

Լահմաջո. նման բաղադրատոմսի Դուք, թերևս, չեք հանդիպել

Gayane Abovyan

Ինչպե՞ս կանաչիները պահպանել և օգտագործել ձմռանը․ կիրառեք այս գաղտնիքը

Gayane Abovyan