Խոհանոց

Ինչպե՞ս պատրաստել ելակի մուրաբան, որպեսզի հատիկները ձիգ մնան և անչափ համեղ ստացվի

Արդեն շատերը պատրաստում են ելակի մուրաբա ՝ ձմռան համար։

Մուրաբան լավ ստացվելու համար, մի քանի նրբություն պետք է կիրառեք։

Այն սիրով ներկայացնում ենք ձեզ։ Այս բաղադրատոմսով հատիկները պինդ կմնան։

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ ելակ
  • 1 կգ շաքարավազ,
  • մի քիչ վանիլին

Դիտեք ստորև ներկայացվող տեսանյութը՝

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ և օգտակար աղցան

Gayane Abovyan

Եթե ​​տանը հավի կրծքամիս ունեք, պատրաստեք այս աներևակայելի համեղ բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Կանաչ Լոբի – թթու .Մարինացված լոբի

Gayane Abovyan

Կծու պղպեղի մարինադ

Gayane Abovyan

Բուսական, շոգեխաշած, թեթեւ և առողջարար ուտեստ, որ կգոհացնի ձեզ

Gayane Abovyan

Ձեզ եմ առաջարկում լոլիկի պահածոյի ամենալավ բաղադրատոմսը․ Լոլիկը սեփական հյութի մեջ

Gayane Abovyan