Խոհանոց

Ինչպե՞ս կանաչիները պահպանել և օգտագործել ձմռանը․ կիրառեք այս գաղտնիքը

Բաղադրամասեր

Կանաչ սոխ, Սամիթ,
Մաղադանոս,
Շշեր և սննդի պոլիէթիլեն։
Պատրաստման եղանակը

Մանրամասները կարող եք դիտել տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Հավի միսը լավաշի մեջ

Gayane Abovyan

Համեղ թխվածք- աչք, հիանալի համ

Gayane Abovyan

Տորթ Անտառի Խրճիթ շատ համեղ և Յուրօրինակ կրեմով

Gayane Abovyan

Պատրաստեք ծիրանով այս համեղ և փափուկ թխվածքաբլիթները

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլը գյուղական ձևով, համից հոտից չեք կշտանա, եթե պատրաստեք այն այսպես…

Gayane Abovyan

Նրբաբլիթ՝ սնկով և հավի մսով

Gayane Abovyan