Խոհանոց

Ինչպե՞ս կանաչիները պահպանել և օգտագործել ձմռանը․ կիրառեք այս գաղտնիքը

Բաղադրամասեր

Կանաչ սոխ, Սամիթ,
Մաղադանոս,
Շշեր և սննդի պոլիէթիլեն։
Պատրաստման եղանակը

Մանրամասները կարող եք դիտել տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Սիրված մուրաբա՝ Ընկույզով. ինչպես ճիշտ պատրաստել

Gayane Abovyan

Սմբուկով ուտեստ, որը գրեթե ամեն օր պատրաստում եմ․ Այն իմ ընտանիքի ամենասիրելի ուտեստն է դարձել․ Ահա բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Մակարոնը աղացած մսով շատ հյութալի է ստացվում, ընդամենը 30 րոպե պետք կգա

Gayane Abovyan

Շատ համեղ և հյութալի բաղադրատոմս ողջ ընտանիքի համար

Gayane Abovyan

Ինչպե՞ս տարբերել բնական մեղրը կեղծից

Gayane Abovyan

Արտասովոր խաչապուրի՝ պատրաստված թավայի մեջ

Gayane Abovyan