Խոհանոց

Նուրբ պիրոգ՝ հալած պանրով

Բաղադրիչներ

Խմորի համար

  1. Ալյուր – 1 բաժակ
  2. Թթվասեր – 3 ճ/գ
  3. Մարգարին – 100 գ
  4. Սոդա – 0.5 թ/գ.

Միջուկի համար

  1. Հալած պանիր՝ աչքաչափով
  2. Փոքր սոխ – 3 հատ
  3. Ձու – 3 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել խմորի համար անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները և խմոր հունցել, դնել սառնարանում 20 րոպե:
  2. Միջուկի համար սոխը մանր կտրատել, տապակել, ավելացնել հում ձվերը և պանիրը:
  3. Խմորը բաժանել 2 մասի:
  4. Առաջին մասի վրա լցնել միջուկը, խմորի երկրորդ մասով ծածկել, և պիրոգը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:

Կարդացեք նաեվ

Անչափ համեղ աղցան, որը ձեր օրգանիզմը կլցնի վիտամիններով և օգտակար նյութերով

Gayane Abovyan

Հավի Բաստուրմա․ Անչափ Նուրբ և Համեղ Հավի Ապուխտ Տնային Պայմաններում

Gayane Abovyan

Կանաչին համեմում ենք կիտրոնով

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել Բլինչիկի խմոր

Gayane Abovyan

Ամառվա հիթը՝ մարինացված կանաչ լոլիկ

Gayane Abovyan

Հոնի մուրաբա․ Դիտեք այս համեղ և օգտակար մուրաբայի պատրաստման եղանակը, այս բաղադրատոմսով հատիկները ձիգ և համեղ կմնան

Gayane Abovyan