Առողջություն

Կեռասի օգտակար հատկությունները

Կեռասի ամենօրյա օգտագործումը կարող է թեթևացնել սրտանոթային հիվանդությունները, քանի որ այս հատապտուղը ունի բարձր բարենպաստ ազդեցություն ունի մարմնի իմունային համակարգի վրա:

Մասնագետների կարծիքով ՝ կեռասը պարունակում է B վիտամիններ, երկաթ, ֆոսֆոր, ինչպես նաև հակաօքսիդիչներ, որոնք խանգարում են ծերացումը: Հատապտուղը օգտակար է նրանց համար, ովքեր խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային տրակտի հետ — արտադրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ պեկտիններ, որոնք օգնում են օրգանիզմից վերացնել տոքսինները, ավելցուկային լեղու թթուները, ռադիոնուկլիդները և ավելորդ բակտերիաները:

Կեռասում կան նաև կարոտինոիդներ, որոնք բարենպաստ ազդեցություն են ունենում մաշկի, տեսողության և մազերի վիճակի վրա, որոնք բարելավում են նյարդային համակարգի հաղորդունակությունը »:

Այնուամենայնիվ, քաղցր հատապտուղը պարունակում է շատ ֆրուկտոզա, հետևաբար, նրանք, ովքեր հետևում են իրենց, պետք է ուշադրություն դարձնեն դրան:

Կարդացեք նաեվ

Փաստորեն, ահա, թե երբ չի կարելի դարչին օգտագործել. պետք է զգուշանալ, իսկ ես չգիտեի…

Gayane Abovyan

Ինչպես կարգավորել աղիների աշխատանքը. Բժիշկների պարզ խորհուրդները կօգնեն Ձեզ

Gayane Abovyan

Մթերքներ, որոնք նվազեցնում են ձեր ուտելու ցանկությունը

Gayane Abovyan

Հոտավետ սամիթ՝ բնության շնորհած բուժիչ բույսերից մեկը

Gayane Abovyan

Ինչպես կրել դիմակը՝ առանց ականջները ցավեցնելու

Gayane Abovyan

Ալոե, մեղր, կագոր, ահա այն խառնուրդի մասին է, որ ասում են անգամ մեռածին ոտքի կկանգնեցնի

Gayane Abovyan