Խոհանոց

Դդմիկով ու մսով նավակներ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Դդմիկը բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, գդալի օգնությամբ հեռացնում ենք միջուկը։
    դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-3
  2. Պատրաստում ենք միջուկը, որի համար միսը, հացի միջուկն ու դդմիկի միջուկը, մաղադանոսը, 30 գր քերած պանիրն ու աղը խառնում ենք՝ վերածելով միասեռ զանգվածի։ Այնուհետև ավելացնում ենք ձուն։
    դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-4
  3. Նավակները լցոնում ենք միջուկով, վրան շաղ ենք տալիս մնացած քերած պանիրը, դնում ենք հրակայուն ձևամանի մեջ ու 1 ժամ եփում ենք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-5

Ստացվում է շատ համեղ ու հագեցնող ուտեստ։

Կարդացեք նաեվ

Ակնթարթային աղցան, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

#Բաղադրատոմս​ #Չամիչով​ #փլավ​ #Զատիկ​ Մատուցման երկու գեղեցիկ տարբերակով

Gayane Abovyan

Մսով պիրոգ

Gayane Abovyan

Պահքի ուտեստ. Գազարով կոտլետներ՝ պատրաստված սպիտակաձավարով

Gayane Abovyan

Համեղ ընթրիք ընդամենը 25 րոպեում

Gayane Abovyan

Արդեն խաղողի տերև մարինացնելու ժամանակն է․ ահա, թե ինչպես մարինացնել․ անչափ պարզ ու հեշտ միջոց, որպեսզի թարմ մնա

Gayane Abovyan