Խոհանոց

Դդմիկով ու մսով նավակներ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Դդմիկը բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, գդալի օգնությամբ հեռացնում ենք միջուկը։
    դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-3
  2. Պատրաստում ենք միջուկը, որի համար միսը, հացի միջուկն ու դդմիկի միջուկը, մաղադանոսը, 30 գր քերած պանիրն ու աղը խառնում ենք՝ վերածելով միասեռ զանգվածի։ Այնուհետև ավելացնում ենք ձուն։
    դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-4
  3. Նավակները լցոնում ենք միջուկով, վրան շաղ ենք տալիս մնացած քերած պանիրը, դնում ենք հրակայուն ձևամանի մեջ ու 1 ժամ եփում ենք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-5

Ստացվում է շատ համեղ ու հագեցնող ուտեստ։

Կարդացեք նաեվ

Նուրբ պիրոգ՝ հալած պանրով

Gayane Abovyan

Կորեական եղանակով լոլիկները մեկ րոպեի ընթացքում:

Gayane Abovyan

Անչափ համեղ բաղադրատոմսով պատրաստում ենք կոտլետներ՝ կարտոֆիլով և կաբաչկայով

Gayane Abovyan

Չատ համեղ հավի մսով ուտեստ.

Gayane Abovyan

Ժելե՝ դեսերտ , ինչպես պատրաստել ժելե

Gayane Abovyan

Կարմիր բիբարով և գազարով պահածո

Gayane Abovyan