Խոհանոց

Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Սոխը մաքրում, մանր կտրատում ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ մինչև թափանցիկ դառնա։
    Սոխին ավելացնում ենք տավարի աղացած միսը և 15 րոպե տապակում ենք՝ վերջում համեմելով աղով ու պղպեղով։
    կարկանդակ-3
  2. Կորեական գազարը կտրատում ենք, ապա մայոնեզին ավելացնում ենք կտրատած կանաչին։
    կարկանդակ-4
  3. Խմորը բաժանում ենք փոքր գնդիկների, ապա լցնում ենք շերտավոր միջուկը (առաջին շերտ՝ տավարի միսը սոխով, երկրորդը՝ կանաչիով մայոնեզը, իսկ երրորդ շերտը՝ կորեական գազարը)։ Խմորի եզրերն ամրացնում ու ձևավորում ենք կարկանդակներ։
    կարկանդակ-5
  4. Կարկանդակները դնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ ու 15-20 րոպե թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    կարկանդակ-6
  5. Համեղ կարկանդակները պատրաստ  են։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Լոլիկով շատ համեղ նախուտեստ, համից չեք կշտանա

Gayane Abovyan

Ծիծակով ախորժակ , կծու ախորժակ, պահածո

Gayane Abovyan

ՍՄԲՈՒԿՈՎ նԱԽՈՒՏԵՍՏ-Интересный рецепт баклажан и перца – Interesting recipe for eggplant and pepper

Gayane Abovyan

Տնական շաուրմայի սուպեր բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան, որ ձեզ հաստատ դուր կգա

Gayane Abovyan

Շատ համեղ բաղադրատոմս և սովորական և տոնական սեղանի համար

Gayane Abovyan