Խոհանոց

Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Սոխը մաքրում, մանր կտրատում ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ մինչև թափանցիկ դառնա։
    Սոխին ավելացնում ենք տավարի աղացած միսը և 15 րոպե տապակում ենք՝ վերջում համեմելով աղով ու պղպեղով։
    կարկանդակ-3
  2. Կորեական գազարը կտրատում ենք, ապա մայոնեզին ավելացնում ենք կտրատած կանաչին։
    կարկանդակ-4
  3. Խմորը բաժանում ենք փոքր գնդիկների, ապա լցնում ենք շերտավոր միջուկը (առաջին շերտ՝ տավարի միսը սոխով, երկրորդը՝ կանաչիով մայոնեզը, իսկ երրորդ շերտը՝ կորեական գազարը)։ Խմորի եզրերն ամրացնում ու ձևավորում ենք կարկանդակներ։
    կարկանդակ-5
  4. Կարկանդակները դնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ ու 15-20 րոպե թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    կարկանդակ-6
  5. Համեղ կարկանդակները պատրաստ  են։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Բանջարեղենային պիցցա․ Պատրաստման եղանակը շատ հեշտ է, իսկ արդյունքը հրաշալի

Gayane Abovyan

Տոնական 4 աղցանի բաղադրատոմս, որոնք շատ սիրված են և ունեն շատ պարզ պատրաստման եղանակ

Gayane Abovyan

Ամանորյա Թեթև Աղցան Կանաչ Լոլիկով․ Միանգամից Կդատարկվի Ամանորյա Սեղանից

Gayane Abovyan

Օգտակար աղցանի բաղադրատոմս, որը պատրաստվում է 10 րոպեում և հավանում են բոլորը

Gayane Abovyan

Խոհարարներն այս բաղադրատոմսը գաղտնի են պահում․ կարտոֆիլով և հավի կրծքամսով պատրաստված հիանալի ուտեստ

Gayane Abovyan

Մաքրեք լվացքի մեքենան այս միջոցի օգնությամբ և դուք կխուսափեք բորբոսի առաջացումից

Gayane Abovyan