Խոհանոց

Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Սոխը մաքրում, մանր կտրատում ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ մինչև թափանցիկ դառնա։
    Սոխին ավելացնում ենք տավարի աղացած միսը և 15 րոպե տապակում ենք՝ վերջում համեմելով աղով ու պղպեղով։
    կարկանդակ-3
  2. Կորեական գազարը կտրատում ենք, ապա մայոնեզին ավելացնում ենք կտրատած կանաչին։
    կարկանդակ-4
  3. Խմորը բաժանում ենք փոքր գնդիկների, ապա լցնում ենք շերտավոր միջուկը (առաջին շերտ՝ տավարի միսը սոխով, երկրորդը՝ կանաչիով մայոնեզը, իսկ երրորդ շերտը՝ կորեական գազարը)։ Խմորի եզրերն ամրացնում ու ձևավորում ենք կարկանդակներ։
    կարկանդակ-5
  4. Կարկանդակները դնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ ու 15-20 րոպե թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    կարկանդակ-6
  5. Համեղ կարկանդակները պատրաստ  են։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ աղցան, հաստատ ձեզ դուր կգա

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով 4 շատ համեղ ուտեստ, որ հաստատ չեք փորձել

Gayane Abovyan

Ձուկը լավաշի մեջ. Սիգայի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը

Gayane Abovyan

Անհավանական համեղ կոտլետներ կաբաչկայից..Որևէ մեկը չի պատկերացնի,որ այն միս չէ

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Վիտամինային աղցան

Gayane Abovyan