Խոհանոց

Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Սոխը մաքրում, մանր կտրատում ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ մինչև թափանցիկ դառնա։
    Սոխին ավելացնում ենք տավարի աղացած միսը և 15 րոպե տապակում ենք՝ վերջում համեմելով աղով ու պղպեղով։
    կարկանդակ-3
  2. Կորեական գազարը կտրատում ենք, ապա մայոնեզին ավելացնում ենք կտրատած կանաչին։
    կարկանդակ-4
  3. Խմորը բաժանում ենք փոքր գնդիկների, ապա լցնում ենք շերտավոր միջուկը (առաջին շերտ՝ տավարի միսը սոխով, երկրորդը՝ կանաչիով մայոնեզը, իսկ երրորդ շերտը՝ կորեական գազարը)։ Խմորի եզրերն ամրացնում ու ձևավորում ենք կարկանդակներ։
    կարկանդակ-5
  4. Կարկանդակները դնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ ու 15-20 րոպե թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    կարկանդակ-6
  5. Համեղ կարկանդակները պատրաստ  են։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Միկադոյի պատրաստման հիանալի բաղադրատոմս. թխվածք, որը հաճելի է վայելել տարվա ցանկացած եղանակին

Gayane Abovyan

Լավաշով շատ համեղ ուտեստ

Gayane Abovyan

Տեսեք սովորական լավաշով ինչ համեղ պիցցա կարող եք պատրաստել

Gayane Abovyan

Ինչպես շատ հեշտ ու արագ կեղևազրկել ձուն

Gayane Abovyan

Հրաշալի բաղադրատոմսով պատրաստում ենք բուլկիներ,որոնք ուղղակի հալվում են բերանում

Gayane Abovyan

Շատ համեղ ամառային աղցան հազարի տերևներով

Gayane Abovyan