Խոհանոց

Բալի պիռոգ Հավանաբար,սա իմ ամենասիրած կարկանդակն է:Ոչինչ ավելի համեղ Ես չեմ փորձել

Բալի պիռոգ Հավանաբար,սա իմ ամենասիրած կարկանդակն է:Ոչինչ ավելի համեղ Ես չեմ փորձել։

Բաղադրիչներ․

  • Շաքարավազի խմոր-450 գ
  • Բալ սառեցված-1 կգ
  • Շաքարավազ-1 / 2 բաժակ
  • Օսլա-3 ճ. գդալ

Պատրաստման ընթացքը․ Խմոր բաժանվում է 2 մասի. Առաջին մասը բացել թավայի չափով, հաշվի առնելով եզրերը: Տեղադրել թավայի մեջ:Ապա սառեցնել հատապտուղները, լցնել հյութը: Խառնել օսլան շաքարի հետ, ապա ավելացնել հատապտուղների վրա: Խառնել:Բալը բերել ֆորմայի մեջ, նրբորեն տարածել:Երկրորդ մասը խմոր բացել ինչպես ցանկանում եք, օրինակ շերտերով. Դրանով զարդարել կարկանդակը:Թխել բալի կարկանդակ ջեռոցում 220 աստիճանով մոտ 30 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Գարնանային րոլլ

Gayane Abovyan

Տնական գաթա/ խորիզ/ Հեշտ, անչափ նուրբ ու բերանում հալվող

Gayane Abovyan

Լավաշով և պանրով ձողիկներ. լավագույն նախաճաշը սուրճի հետ

Gayane Abovyan

Ձուկը լավաշի մեջ. Սիգայի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը

Gayane Abovyan

Լավաշով ռուլետներ՝ հագեցնող միջուկով

Gayane Abovyan

Հայկական աչափ համեղ գաթա՝ մածունով..Շատ հեշտ և մատչելի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan