Խոհանոց

Եփած երշիկով արագ ուտեստ

Բավական է ընդամենը մի քանի պարզ բաղադրիչներ և շատ քիչ ժամանակ ուտեստը պատրաստելու համար։

Բաղադրիչներ․

  • Եփած անյուղ երշիկ -400 գ
  • Ձու-1 հատ
  • Կաթ-80 մլ
  • Մայոնեզ-2 ճաշի գդալ
  • Աղ
  • Ալյուր-5 ճաշի գդալ (150 գ)
  • Բուսական յուղ (տապակելու համար) — 50 գ

Պատրաստումը․Եփած երշիկը կտրտել կես 1,5 սմ հաստությամբ;Պատրաստում ենք «խմոր»-ը: Խառնել կաթը,ձուն և մայոնեզը Ավելացնել աղ.Համտեսել Լավ խառնել;Ավելացնել ալյուր;Խառնել«Խմորը» պետք է բավականաչափ հաստ լինի,որպեսզի այն պատի երշիկը;Ընկղմել երշիկի յուրաքանչյուր կտորը զանգվածի մեջ;Նախապես տաքացրած թավայում 2 ճաշի գդալ բուսական յուղի քսել և տապակել խմորով երշիկները երկու կողմերով մինչև կարմրելը;անհրաժեշտության դեպքում բուսական յուղ լցնել;Այնուհետև տապակած երշիկը դնել թղթի կտորի վրա,որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Հավի միսը այսպես իդեալական է ստացվում

Gayane Abovyan

Արագ պատրաստվող բլիթներ, որոնք շա համեղ են և հագեցնող

Gayane Abovyan

Կոտլետներ առանց մսի, որը դարձել է ընտանիքիս սիրելի ուտեստը…

Gayane Abovyan

Դդմիկով պիցցա, ուղղակի հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Եգիպտացորենի պահածո

Gayane Abovyan

Անչափ համեղ բաղադրատոմսով պատրաստում ենք Լեչո՝ ձմեռվա համար

Gayane Abovyan