Խոհանոց

Եփած երշիկով արագ ուտեստ

Բավական է ընդամենը մի քանի պարզ բաղադրիչներ և շատ քիչ ժամանակ ուտեստը պատրաստելու համար։

Բաղադրիչներ․

  • Եփած անյուղ երշիկ -400 գ
  • Ձու-1 հատ
  • Կաթ-80 մլ
  • Մայոնեզ-2 ճաշի գդալ
  • Աղ
  • Ալյուր-5 ճաշի գդալ (150 գ)
  • Բուսական յուղ (տապակելու համար) — 50 գ

Պատրաստումը․Եփած երշիկը կտրտել կես 1,5 սմ հաստությամբ;Պատրաստում ենք «խմոր»-ը: Խառնել կաթը,ձուն և մայոնեզը Ավելացնել աղ.Համտեսել Լավ խառնել;Ավելացնել ալյուր;Խառնել«Խմորը» պետք է բավականաչափ հաստ լինի,որպեսզի այն պատի երշիկը;Ընկղմել երշիկի յուրաքանչյուր կտորը զանգվածի մեջ;Նախապես տաքացրած թավայում 2 ճաշի գդալ բուսական յուղի քսել և տապակել խմորով երշիկները երկու կողմերով մինչև կարմրելը;անհրաժեշտության դեպքում բուսական յուղ լցնել;Այնուհետև տապակած երշիկը դնել թղթի կտորի վրա,որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Ազգային խոհանոց. վիեննական կաթնաշոռային չիզքեյք

Gayane Abovyan

5 ԱՊՈՒՐ․ Պատրաստում ենք 5 տարբեր Համեղ Բաղադրատոմսերով Ապուրներ

Gayane Abovyan

Մսով և շերտավոր խմորով ռուլետ

Gayane Abovyan

Տորթ Թռչնի կաթ /Իդեալական Հայկական Տորթ/ Իսկական դրախտ

Gayane Abovyan

Տանձի չիր՝ իմ տարբերակով. ողջ տեխնիկան ու մանրամասները՝ մեկ տեսանյութում

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով կարկանդակ, ուղղակի հիանալի են ստացվում

Gayane Abovyan