Խոհանոց

Ինչպես ճիշտ պատրաստել բրոկոլին որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ

Ինչպես գիտենք բրոկոլին համարվում շատ օգտակար բանջարեղեն։Սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել, որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի, բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ։Մենք ձեզ հենց այդ բաղադրատոմսն ենք առաջարկում։Այսպես պատրաստելով այն շատ օգտայկար կլինի ոսկորներին և իհարկե,կականցի օրգաններին։

Ջուր եռացրեք աղ լցրեք մեջը,հենց եռա ջուրը բրոկոլին իր ցողունի և արմատների հետ միասին լցրեք եռացրած ջրի մեջ և փղեք այնտեղ մի 7 րոպե մնա որպեսզի փափկի։Հենց փափկի տապակեք ձվով և վայելեք այս համեղ ուտեստը։Այսպես պատրաստեոլվ այն կպահպաբի իր վիտամինները և նաև կունենա արտակարգ համ։

Կարդացեք նաեվ

Այս տեսանյութը պետք է անպայման դիտել..Որքա՞ն ձմերուկ է կարելի օրական ուտել

Gayane Abovyan

Նախաճաշ, ընդմիջում, աշխատավայր կամ դպրոց տանելու համար հիանալի տարբերակ, տաք սենդվիչներ Պանինի

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան, հաստատ ձեզ դուր կգա

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով Չիպս – Համեղ է

Gayane Abovyan

Ծաղկակաղամբով աղցան,որի համից չեք հագենա.«նոր բաղադրատոմս»:

Gayane Abovyan

Հավի մսով ամառային խաշլամա

Gayane Abovyan