Խոհանոց

Ինչպես ճիշտ պատրաստել բրոկոլին որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ

Ինչպես գիտենք բրոկոլին համարվում շատ օգտակար բանջարեղեն։Սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել, որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի, բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ։Մենք ձեզ հենց այդ բաղադրատոմսն ենք առաջարկում։Այսպես պատրաստելով այն շատ օգտայկար կլինի ոսկորներին և իհարկե,կականցի օրգաններին։

Ջուր եռացրեք աղ լցրեք մեջը,հենց եռա ջուրը բրոկոլին իր ցողունի և արմատների հետ միասին լցրեք եռացրած ջրի մեջ և փղեք այնտեղ մի 7 րոպե մնա որպեսզի փափկի։Հենց փափկի տապակեք ձվով և վայելեք այս համեղ ուտեստը։Այսպես պատրաստեոլվ այն կպահպաբի իր վիտամինները և նաև կունենա արտակարգ համ։

Կարդացեք նաեվ

Բանանով բլիթներ՝ առանց ալյուրի.Անպայման պատրաստեք ստացվում է շատ արագ և անչափ համեղ

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք տնական կետչուպ. պարզ, հեշտ ու համեղ

Gayane Abovyan

Ինչպես շատ հեշտ ու արագ կեղևազրկել ձուն

Gayane Abovyan

Արագ պատրաստվող բլիթներ, որոնք շա համեղ են և հագեցնող

Gayane Abovyan

Հնդկաձավարի պատրաստման ճիշտ եղանակը, այսպես ամենահամեղն է ստացվում

Gayane Abovyan

ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ․ Մակարոնի պատրաստման հրաշալի տարբերակ, որի մասին հնարավոր է քչերը գիտեն

Gayane Abovyan