Խոհանոց

Ինչպես ճիշտ պատրաստել բրոկոլին որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ

Ինչպես գիտենք բրոկոլին համարվում շատ օգտակար բանջարեղեն։Սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել, որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի, բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ։Մենք ձեզ հենց այդ բաղադրատոմսն ենք առաջարկում։Այսպես պատրաստելով այն շատ օգտայկար կլինի ոսկորներին և իհարկե,կականցի օրգաններին։

Ջուր եռացրեք աղ լցրեք մեջը,հենց եռա ջուրը բրոկոլին իր ցողունի և արմատների հետ միասին լցրեք եռացրած ջրի մեջ և փղեք այնտեղ մի 7 րոպե մնա որպեսզի փափկի։Հենց փափկի տապակեք ձվով և վայելեք այս համեղ ուտեստը։Այսպես պատրաստեոլվ այն կպահպաբի իր վիտամինները և նաև կունենա արտակարգ համ։

Կարդացեք նաեվ

Նրբագույն տորթ, որ պատրաստվում է առանց թխելու. կատարյալ քաղցրավենիք

Gayane Abovyan

Մաքրեք լվացքի մեքենան այս միջոցի օգնությամբ և դուք կխուսափեք բորբոսի առաջացումից

Gayane Abovyan

Շշմեցնող արագ նախաճաշ, ընդամենը 5 րոպեում

Gayane Abovyan

Դիետիկ աղցան Բողկով Սալաթ

Gayane Abovyan

Հավով Չախոբիլի պատրաստելու ամենաճիշտ և համեղ տարբերակը

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել Բլինչիկի խմոր

Gayane Abovyan