Խոհանոց

Արդեն խաղողի տերև մարինացնելու ժամանակն է․ ահա, թե ինչպես մարինացնել․ անչափ պարզ ու հեշտ միջոց, որպեսզի թարմ մնա

Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։ Արդեն իսկ ժամանակն է։ Գոյություն ունեն մի շարք տարբե-րակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։

Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։

Այնուհետև հերմե-տիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։ 8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ ու հյութալի կոտլետների հիանալի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

Շատ համեղ բաղադրատոմս ընթրիքի համար

Gayane Abovyan

Հավի մսով ռուլետ

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք ավանդական չամիչով փլավ Զատիկի համար

Gayane Abovyan

Բալի պիռոգ Հավանաբար,սա իմ ամենասիրած կարկանդակն է:Ոչինչ ավելի համեղ Ես չեմ փորձել

Gayane Abovyan

Կարմիր Պղպեղի Մածուկ – Red Pepper Paste Recipe – Հեղինե – Heghineh Cooking Show

Gayane Abovyan