Խոհանոց

Արդեն խաղողի տերև մարինացնելու ժամանակն է․ ահա, թե ինչպես մարինացնել․ անչափ պարզ ու հեշտ միջոց, որպեսզի թարմ մնա

Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։ Արդեն իսկ ժամանակն է։ Գոյություն ունեն մի շարք տարբե-րակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։

Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։

Այնուհետև հերմե-տիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։ 8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։

Կարդացեք նաեվ

Սնկով և կարտոֆիլով շատ համեղ ուտեստ

Gayane Abovyan

Ամենահեշտ ռուլետի պատրաստման եղանակը:

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով կարկանդակ, ուղղակի հիանալի են ստացվում

Gayane Abovyan

Ծիծակից թթու դնելու 2տարբերակ, որ դեղին, խրթխրթան ստացվի եվ ինչպե՞ս բռնել ճիշտ աղաջուր

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք հավով շատ պարզ և համեղ աղցան

Gayane Abovyan

Ինչու է պետք կանաչ Պղպեղ շատ ուտել

Gayane Abovyan