Խոհանոց

Բլինչիկի անչափ համեղ և հեշտ պատրաստվող շերտեր

Բլինչիկի անչափ համեղ և հեշտ պատրաստվող շերտեր։ Բլինչիկի նմանօրինակ բարակ, չքանդվող, էլաստիկ շերտերը հարմար միջոց են ցանկացած տիպի միջուկ փաթաթելու համար:

Խմորի համար3 ձո 1 բաժակ գոլ ջուր 3 բաժակ կաթ 2.5 բաժակ ալյուր 1 ճաշի գդալ բուսայուղ 1 թեյի գդալ աղ Միջուկի համար 0.5 կգ հորթի փափուկ միս
1 գլուխ սոխ1 սուրճի բաժակ բրինձ բուսայուղ համեմ, մաղադանոս աղ, սև և կարմիր պղպեղ

Հարիչով հարել ձուն, շարունակելով հարել, ավելացնել ջուրը, կաթը, աղը, բուսայուղն ու ալյուրը: Թավան լավ տաքացնել, խմորը շերեփով լցնել մեջը և թխել բարակ լավաշներ: Թողնել սառչի:Տավարի միսը խաշել և աղալ: Սոխը նույնպես աղալ: Թավայի մեջ բուսայուղ լցնել, տապակել նախ սոխը, ապա ավելացնել միսը, մի քիչ տապակելուց հետո ավելացնել նախօրոք խաշած բրինձը, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղով:Ավելացնել կտրատած կանաչին, խառնել և վերցնել կրակից: Թողնել սառչի:Պատրաստի լավաշների վրա դնել միջուկը և փաթաթել: Տապակել բուսյուղի մեջ: Ըստ նախընտրության՝ մատուցել թթվասերով:

Կարդացեք նաեվ

Օգտակար է օգտագործել բազուկի հում տերևները! բայց ինչպե՞ս համոզել ընտանիքի անդամներին!

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով շատ համեղ աղցան

Gayane Abovyan

Գազարով անչափ համեղ ռուլետ,որը գերել է բոլոր համտեսողներին..

Gayane Abovyan

Լոբով աղցան Այս բուսական աղցանը միացրեք ձեր ամենօրյա ճաշացանկին այն համեղ է արագ և հեշտ է եփել

Gayane Abovyan

Ժելե՝ դեսերտ , ինչպես պատրաստել ժելե

Gayane Abovyan

5 րոպե, և համեղ նախաճաշը պատրաստ է

Gayane Abovyan