Խոհանոց

Ահա, թե ինչպես պատրաստել մեր՝ հայերիս սիրելի ծիծակի մարինադը, որ ոչ-ոք համից չկշտանա

Ծիծակի մարինադ պատրաստելու համար մեզ պետք է.

ծիծակ 5 կգ, 1,5 բ․ ձեթ, 1 սուրճի բաժակ էսենցիա,
0,5 բ․ աղ, 2ճ․գ․ շաքարավազ, սամիթ 1 կապ,
սխտոր, դափնու տերև, սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Համեղ խաչապուրի շերտավոր խմորով

Gayane Abovyan

Կարմիր Պղպեղի Մածուկ – Red Pepper Paste Recipe – Հեղինե – Heghineh Cooking Show

Gayane Abovyan

Հրաշալի բաղադրատոմսով պատրաստում ենք ոլորած սմբուկներ..սա ուղղակի հրաշալի բաղադրատոմս է

Gayane Abovyan

Նախաճաշին սա պատրաստեք հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Պատրաստենք միասին. Թագավորական պիցա

Gayane Abovyan

Տապակած բանան` խրթխրթան կեղևով

Gayane Abovyan