Խոհանոց

Ահա, թե ինչպես պատրաստել մեր՝ հայերիս սիրելի ծիծակի մարինադը, որ ոչ-ոք համից չկշտանա

Ծիծակի մարինադ պատրաստելու համար մեզ պետք է.

ծիծակ 5 կգ, 1,5 բ․ ձեթ, 1 սուրճի բաժակ էսենցիա,
0,5 բ․ աղ, 2ճ․գ․ շաքարավազ, սամիթ 1 կապ,
սխտոր, դափնու տերև, սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ ու հյութալի կոտլետների հիանալի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով այս բաղադրատոմսը ձեզ շատ դուր կգա

Gayane Abovyan

Ձուկը Ջեռոցում Աղի Մուշտակով․ Յուրահատուկ Համեղ և Հեշտ տարբերակ

Gayane Abovyan

Ինձ մոտ կոտլետները հյութալի չէին ստացվում, տատիկս ցույց տվեց, թե ինչպես է պետք պատրաստել, այժմ բաղադրատոմսս ձեռքից ձեռք են խլում

Gayane Abovyan

Արդեն 10 տարի է, ինչ սմբուկը այս եղանակով եմ պահպանում ձմռան համար

Gayane Abovyan

Ամենադիետիկ ուտեստը՝ կաղամբով և մսով

Gayane Abovyan