Խոհանոց

Ահա, թե ինչպես պատրաստել մեր՝ հայերիս սիրելի ծիծակի մարինադը, որ ոչ-ոք համից չկշտանա

Ծիծակի մարինադ պատրաստելու համար մեզ պետք է.

ծիծակ 5 կգ, 1,5 բ․ ձեթ, 1 սուրճի բաժակ էսենցիա,
0,5 բ․ աղ, 2ճ․գ․ շաքարավազ, սամիթ 1 կապ,
սխտոր, դափնու տերև, սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Վերմիշելով փլավ․ Ամենահամեղ տարբերակը այս փլավի․ Նորույթ / Вермишель плов / Vermishelov Plav

Gayane Abovyan

Բազուկով Նռով Աղցան – Առողջ Սնունդ

Gayane Abovyan

Համեղ նախաճաշ ընդամենը 10 րոպեում

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք տնական կրեմ-լիկյոր. այլևս կարիք չկա այդքան թանկ վճարելու՝ վայելելու համար անմահական խմիչքը

Gayane Abovyan

կաբաչկայով​ կոտլետ

Gayane Abovyan

Մարինացված բուլղարական պղպեղի՝ տարիներով և սերունդներով ստուգված բաղադրատոմս

Gayane Abovyan