Առողջություն

Փշահաղարջը պայքարում է խոլեստերինի դեմ, բարելավում արյան կազմը, և հիանալի դեղամիջոց է աթերոսկլերոզի բուժման համար

Պարզվում է, որ փշահաղարջը պայքարում է խոլեստերինի դեմ, բարելավում արյան կազմը, և սա հիանալի դե-ղամիջոց է աթերոսկլերոզի բուժման համար:

Ինչպե՞ս բուժվել փշահաղարջի օգնությամբ.

Դուք պետք է ուտեք մեկ ճաշի գդալ կանաչ, դեռ չհասունացած պտուղները:Եվ շատ կարևոր է,որ դրանցից չպո-կեք չորացած պոչերը, քանի որ դրանք նույնպես պարունակում են բուժիչ նյութեր: Օգտակար է նաև օրը 3 ան-գամ խմել փշահաղարջի տերևներից պատրաստված թեյը:

Մարդիկ ասում են, որ եթե 2-3 շաբաթվա ընթացքում ուտեք մեկ ճաշի գդալ կանաչ փշահաղարջ և խմեք դրա տերևներով պատրաստված թեյը, ապա ամբողջ տարվա ընթացքում կունենաք գերազանց առողջական վիճակ:

Փշահաղարջից պատրաստված մուրաբա, որը պետք չէ եփել: Հիշեք այս բաղադրատոմսը, այն Ձեզ պետք կգա:

Անհրաժեշտ է.

1․  Կանաչ փշահաղարջ — 3 կիլոգրամ,
2․ 3 նարնջի կլեպով` առանց սերմերի,
3․ 2 կլպած կիտրոն՝ առանց սերմերի,
4․ 5 կիլոգրամ հատիկավոր շաքար։

Պատրաստումը.

Նախ կտրեք փշահաղարջի երկու պոչերը: Դա կարող եք անել փոքրիկ մկրատով։Նարինջն ու կիտրոնը բաժա-նեք երկու մասի:Նարինջ կլեպով,կիտրոններն առանց կլեպի` անցկացրեք մսաղացով։ Շաքարավազի, հատա-պտուղների և մրգերի ամբողջ զանգվածը լցրեք ամանի մեջ և մեկ օր թողեք խոհանոցում: Ժամանակ առ ժա-մանակ խառնեք փայտե գդալով, մինչև որ շաքարն ամբողջությամբ լուծարվի: Ամանը ծածկեք խոնավ մառլի-այով:

Պատրաստի մուրաբան մեկ օր թողեք ստերիլ բանկաների մեջ: Պահեք սենյակային ջերմաստիճանում:Ձմռան երեկոներին այդպիսի մուրաբան շատ համեղ կլինի թեյի հետ։Կարող եք այն օգտագործել նաև կարկանդակ կամ նրբաբլիթներով թխելու ժամանակ։

Կարդացեք նաեվ

Շաքարային դետոքս. Ինչպես նիհարել և բարելավել առողջական վիճակը՝ ընդամենը 3 օրում

Gayane Abovyan

Կախարդական բաղադրատոմս, որն առաջին իսկ օգտագործումից կթուլացնի հոդացավը

Gayane Abovyan

8 պատճառ՝ ամեն օր մաղադանոս ուտելու համար

Gayane Abovyan

Ալոե Վերան՝ մաշկային խնդիրների հզոր լուծում. իսկական դարման դեմքի համար

Gayane Abovyan

Ամենահեշտ միջոցը արյան շաքարի և խոլեստերինի մակարդակը նվազեցնելու համար․ ձեզ հարկավոր է ընդամենը մեկ բաղադրիչ

Gayane Abovyan

Այս մասին իմանալուց հետո, այլևս օրս չեմ պատկերացնում առանց սպանաղի հյութի․ Ահա, թե ինչու

Gayane Abovyan