Խոհանոց

Կարտոֆիլի պատրաստման այս եղանակը ունի առանձնահատուկ համև շատ ախորժելի տեսք

Կարտոֆիլից տարատեսակ ուտեստներ են պատրաստվում:Ընդհանրապես կարոտֆիլն ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղեններից է և այն նախընտրողների թիվն էլ բավականին մեծ է:Եվ երբեմն այնքան ենք նույն ուտեստները պատրաստում որ հոգնում ենք նույնը շարունակ կրկնելուց և ցանկանում ենք նոր բան պատրաստել:Այս ուտեստը ունի առանձնահատւոկ համ և շատ ախորժելի տեսք:Կարելի է պատրաստել ինչպես ընտանիքի հետ ջերմ մթնորոտում ընթրելիս այնպես էլ հյուրասիրությունների ժամանակ:Սա հիանալի տարբերակ է հյուրերին զարմացնելու:

Ահրաժեշտ է․

  • 100 գ փափկացրած կարագ
  • 5 ճաշի գդալ քերած պանիր
  • 1 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 3 ատամիկ սխտոր
  • 3 ճաշի գդալ մաղադանոս

Վերցնել 5 հատ կարտոֆիլ,լավ լվանալ,շարել կաթսայի մեջ, ջուր ավելացնել, որպեսզի կարտոֆիլը ծածկվի և եփել մինչև պատրաստ լինի: Այնուհետև ջրքամել և թողնել սառչի:Այ ընթացքում պատրաստել սխտորով սոուսըԲոլորը խառնել, համեմել աղով և պղպեղով: Եփված կարտոֆիը բաժանել երկու մասի և շարել ջեռոցի տապակի վրա, սխտորով սոուսը քսել կարտոֆիլի վրա և եփել 250 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 10-15 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Ծաղկակաղամբի պատրաստման համար հետաքրքիր բաղադրատոմսեր

Gayane Abovyan

Սև ՍԱԼՈՐԻ ԿՈՆՖԻՏՅՈՒՐ.

Gayane Abovyan

Շատ հյութեղ ու համեղ ամենօրյա աղցան

Gayane Abovyan

Տորթ «Էսկիմո»․․․ պատրաստում եմ և տոներին, և հանգստյան օրերին․․․ ամենանուրբն է ու բերանում հալվող

Gayane Abovyan

Շատ համեղ և նուրբ բիսկվիթային ռուլետ, շատ լավ է ստացվում

Gayane Abovyan

Սմբուկի խավիար․ Սմբուկի խավիարի համեղ և ճիշտ բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan