Խոհանոց

Կարտոֆիլի պատրաստման այս եղանակը ունի առանձնահատուկ համև շատ ախորժելի տեսք

Կարտոֆիլից տարատեսակ ուտեստներ են պատրաստվում:Ընդհանրապես կարոտֆիլն ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղեններից է և այն նախընտրողների թիվն էլ բավականին մեծ է:Եվ երբեմն այնքան ենք նույն ուտեստները պատրաստում որ հոգնում ենք նույնը շարունակ կրկնելուց և ցանկանում ենք նոր բան պատրաստել:Այս ուտեստը ունի առանձնահատւոկ համ և շատ ախորժելի տեսք:Կարելի է պատրաստել ինչպես ընտանիքի հետ ջերմ մթնորոտում ընթրելիս այնպես էլ հյուրասիրությունների ժամանակ:Սա հիանալի տարբերակ է հյուրերին զարմացնելու:

Ահրաժեշտ է․

  • 100 գ փափկացրած կարագ
  • 5 ճաշի գդալ քերած պանիր
  • 1 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 3 ատամիկ սխտոր
  • 3 ճաշի գդալ մաղադանոս

Վերցնել 5 հատ կարտոֆիլ,լավ լվանալ,շարել կաթսայի մեջ, ջուր ավելացնել, որպեսզի կարտոֆիլը ծածկվի և եփել մինչև պատրաստ լինի: Այնուհետև ջրքամել և թողնել սառչի:Այ ընթացքում պատրաստել սխտորով սոուսըԲոլորը խառնել, համեմել աղով և պղպեղով: Եփված կարտոֆիը բաժանել երկու մասի և շարել ջեռոցի տապակի վրա, սխտորով սոուսը քսել կարտոֆիլի վրա և եփել 250 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 10-15 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Տատիկի բաղադրատոմս. կարտոֆիլով տապակած կարկանդակ

Gayane Abovyan

Արագ աղցան՝ հավով և բանջարեղենով

Gayane Abovyan

Ինձ մոտ կոտլետները հյութալի չէին ստացվում, տատիկս ցույց տվեց, թե ինչպես է պետք պատրաստել

Gayane Abovyan

Նման բան հաստատ դեռ չեք փորձել, շատ համեղ է ստացվում

Gayane Abovyan

«Հասարակ» պիրոգ. այս բաղադրատոմսը գերազանցում է բոլոր սպասումները

Gayane Abovyan

Շատ համեղ և օրիգինալ թխվածքի շատ համեղ բաղադրատոմս

Gayane Abovyan