Խոհանոց

Լավաշով պիցցա-ռուլետ

Բաղադրիչներ

1 լավաշ

100 գ երշիկ

100 գ խոզապուխտ

2 պոմիդոր

3 – 5 հատ սունկ

200 գ քերած պանիր

1/2 հատ քաղցր պղպեղ

Սոխ

1 թթու վարունգ

Կետչուպ կամ տոմատի սոուս

8 շերտ խոզապուխտ

Աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի.

Պատրաստման եղանակը

Լավաշը բացել և վրան քսել կետչուպ և 150 գ պանիր: Վրան լցնել մանր կտրտած երշիկը, խոզապուխտը, պոմիդորը, սոխը, քաղցր պղպեղը, թթու վարունգը, սունկը և մաղադանոսը և : Մնացած պանիրը լցնել այդ ամենի վրա: Լավաշը փաթաթել ռուլետի նման և վրան շերտով խոզապուխտ դնել: Այն դնել փայլաթիթեղի կամ պերգամենտային թղթի մեջ և դնել ջեռոցը: Եփել 15 -20 րոպե:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Պատրաստում ենք տնական կրեմ-լիկյոր. այլևս կարիք չկա այդքան թանկ վճարելու՝ վայելելու համար անմահական խմիչքը

Gayane Abovyan

Իդեալական պելմենիներ՝ տնային պայմաններում..Հյութեղ և անչափ համեղ:Ահա ողջ գաղտնիքը

Gayane Abovyan

Հյութեղ կոտլետներ պատրաստելու նոր բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

Երբ իմ ընկերուհին սկսեց կրակայրիչով վառել հում բրինձը, ես զարմացա․ Սակայն հիմա ես միշտ նույն կերպ եմ վարվում

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլը՝ սոյայի սոուսով. այնքան համեղ է, որ կցանկանաք ամեն օր պատրաստել

Gayane Abovyan

Պատրաստեք այս ուտեստը և ձեր տղամարդիկ շատ գոհ կմնան, հիանալի և հյութալի համ ունի

Gayane Abovyan