Խոհանոց

Լավաշով պիցցա-ռուլետ

Բաղադրիչներ

1 լավաշ

100 գ երշիկ

100 գ խոզապուխտ

2 պոմիդոր

3 – 5 հատ սունկ

200 գ քերած պանիր

1/2 հատ քաղցր պղպեղ

Սոխ

1 թթու վարունգ

Կետչուպ կամ տոմատի սոուս

8 շերտ խոզապուխտ

Աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի.

Պատրաստման եղանակը

Լավաշը բացել և վրան քսել կետչուպ և 150 գ պանիր: Վրան լցնել մանր կտրտած երշիկը, խոզապուխտը, պոմիդորը, սոխը, քաղցր պղպեղը, թթու վարունգը, սունկը և մաղադանոսը և : Մնացած պանիրը լցնել այդ ամենի վրա: Լավաշը փաթաթել ռուլետի նման և վրան շերտով խոզապուխտ դնել: Այն դնել փայլաթիթեղի կամ պերգամենտային թղթի մեջ և դնել ջեռոցը: Եփել 15 -20 րոպե:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Համեղ թխվածք- աչք, հիանալի համ

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան սմբուկով, նոր բաղադրատոմս է

Gayane Abovyan

Շատ համեղ ամառային աղցան հազարի տերևներով

Gayane Abovyan

3 Նոր Ամանորյա Աղցաններ 2021․ Հեշտ, Արագ և Շատ Համեղ

Gayane Abovyan

Ինչպես և ինչ ամանի մեջ ճիշտ սառեցնել մրգերն ու հատապտուղները,որ դրանք ամբողջ ձմեռվա ընթացքում չկորցնեն իրենց տեսքն ու համը

Gayane Abovyan

Ինձ մոտ կոտլետները հյութալի չէին ստացվում, տատիկս ցույց տվեց` ինչպես է պետք պատրաստել

Gayane Abovyan