Խոհանոց

Լավաշով պիցցա-ռուլետ

Բաղադրիչներ

1 լավաշ

100 գ երշիկ

100 գ խոզապուխտ

2 պոմիդոր

3 – 5 հատ սունկ

200 գ քերած պանիր

1/2 հատ քաղցր պղպեղ

Սոխ

1 թթու վարունգ

Կետչուպ կամ տոմատի սոուս

8 շերտ խոզապուխտ

Աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի.

Պատրաստման եղանակը

Լավաշը բացել և վրան քսել կետչուպ և 150 գ պանիր: Վրան լցնել մանր կտրտած երշիկը, խոզապուխտը, պոմիդորը, սոխը, քաղցր պղպեղը, թթու վարունգը, սունկը և մաղադանոսը և : Մնացած պանիրը լցնել այդ ամենի վրա: Լավաշը փաթաթել ռուլետի նման և վրան շերտով խոզապուխտ դնել: Այն դնել փայլաթիթեղի կամ պերգամենտային թղթի մեջ և դնել ջեռոցը: Եփել 15 -20 րոպե:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Դդմիկով ու մսով նավակներ

Gayane Abovyan

Լավագույն սենդվիչ լավաշով

Gayane Abovyan

Սիրված մուրաբա՝ Ընկույզով. ինչպես ճիշտ պատրաստել

Gayane Abovyan

Տեսեք ինչ յուրահատուկ և շատ համեղ ուտեստ կարող եք պատրաստել կարտոֆիլով

Gayane Abovyan

Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ

Gayane Abovyan

Համեղ պիցցա ջեռոցի մեջ, հիանալի համ ունի

Gayane Abovyan