Խոհանոց

Իրականում սպանախը պետք չէ խաշել հետո տապակել․ Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը

Այսօր շատերն են սպանախը նախ խաշում, հետո տապակում ձվով։ Սակայն այդպես սխալ է։ Պետք է չէ խաշել այն։ Դիտեք սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը ՝ 

Կարդացեք նաեվ

Աղցան լոլիկով և սխտորով

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք ամենահամեղ ձուկը

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով շատ համեղ աղցան

Gayane Abovyan

Սմբուկի խավիար․ Սմբուկի խավիարի համեղ և ճիշտ բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Պանիրը թարմ պահելու խորհուրդներ. ինչով է այն օգտակար

Gayane Abovyan

Ինչպես սառեցնել լոլիկը ձմռան համար: Заморозка овощей на зиму. Inchpes sarecnel banjarexen

Gayane Abovyan