Խոհանոց

Իրականում սպանախը պետք չէ խաշել հետո տապակել․ Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը

Այսօր շատերն են սպանախը նախ խաշում, հետո տապակում ձվով։ Սակայն այդպես սխալ է։ Պետք է չէ խաշել այն։ Դիտեք սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը ՝ 

Կարդացեք նաեվ

Ինչ եփել այսօր – Տավարի մսով և լապշայով ջեռեփուկ

Gayane Abovyan

Տոնական նախուտեստ կաթնաշոռով – Կաթնաշոռով նախուտեստ

Gayane Abovyan

Պարզ և անչափ համեղ ընթրիք հավի կրծքամսով 🥘

Gayane Abovyan

Արագ պատրաստվող բլիթներ, որոնք շա համեղ են և հագեցնող

Gayane Abovyan

Կարամելային տորթ, ստացվում է շատ համեղ և պատրաստվում է 30 րոպեում

Gayane Abovyan

Արագ աղցան՝ հավով և բանջարեղենով

Gayane Abovyan