Խոհանոց

Իրականում սպանախը պետք չէ խաշել հետո տապակել․ Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը

Այսօր շատերն են սպանախը նախ խաշում, հետո տապակում ձվով։ Սակայն այդպես սխալ է։ Պետք է չէ խաշել այն։ Դիտեք սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը ՝ 

Կարդացեք նաեվ

Համեղ և արագ նախաճաշ մի քանի րոպեում

Gayane Abovyan

Հավի միսը այսպես իդեալական է ստացվում

Gayane Abovyan

Վարունգով 2 ամենահամեղ աղցանների պատրաստման եղանակները

Gayane Abovyan

ՊԻՑՑԱ․ սրանից հեշտ տարբերակ չկա [Հայերեն ենթատեքստով]

Gayane Abovyan

Բալի կոմպոտ կիտրոնով

Gayane Abovyan

Անչափ օգտակար է իմանալ..Ահա իմ փորձված և հրաշալի մեթոդը,որով սառեցնում և պահպանում եմ կանաչեղենը՝ ձմեռվա համար

Gayane Abovyan