Խոհանոց

Շոկոլադով կեքսիկներ

Նման կեքսիկները պատրաստվում են շոկոլադի լցոնումով և մատուցվում են տաք, որպեսզի լցոնումը հեղուկ վիճակում լինի.

Բաղադրիչներ՝Реклама 12

  • Կարագ կամ մարգարին (փափկեցված) — 1/4 բաժակ
  • Շաքար-1 / 4 բաժակ
  • Խոշոր ձու — 1 հատ
  • Ալյուր-2 / 3 բաժակ
  • Փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ
  • Կակաո փոշի — 1 ճաշի գդալ
  • Շոկոլադ Սև — 60գ
  • Շաքարավազի փոշի

Ինչպես պատրաստել շոկոլադով կեքսիկներ 1.Միացնել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանի տակ:2.Մի մեծ ամանի մեջ ավելացնել կարագ (մարգարին) ձու,լցնել շաքարավազ և կակաո:Այնուհետև լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը,խառնել խառնիչով դանդաղ արագությամբ,մինչև միասեռ զանգված դառնալը:3.Ֆորմայի մեջ նրա կեսի չափով խմոր լցնել 4.Շոկոլադը կոտրել է 8 կտորով,յուրաքանչյուրը դնել արդեն լցված խմորի վրա:5.Տեղադրել կեքսիկները արդեն իսկ տաքացած ջեռոցում և թխել մոտ 20 րոպե։Պատրաստի շոկոլադե կեքսիկները հանել ֆորմաներից,թողնել մի քանի րոպե ապա շաղ տալ շաքարի փոշին:

Կարդացեք նաեվ

Լավաշով համեղ ռուլետներ, արագ և շատ համեղ

Gayane Abovyan

Շատ համեղ ու հայտնի տորթ՝ Սպարտակ..Այս բաղադրատոմսն ուղղակի ցնցող է,անչափ հեշտ և մատչելի

Gayane Abovyan

Զատիկի սեղանի ձուկ Զատիկի ձուկ ինչպես պատրաստել զատիկի ձուկը .Ձուկը ջեռուցում

Gayane Abovyan

Մեղրով տորթ 30 րոպեում МЕДОВИК за 30 минут

Gayane Abovyan

Ավելուկով ոսպապուր

Gayane Abovyan

Կաղամբով կարկանդակներ

Gayane Abovyan