Խոհանոց

Շոկոլադով կեքսիկներ

Նման կեքսիկները պատրաստվում են շոկոլադի լցոնումով և մատուցվում են տաք, որպեսզի լցոնումը հեղուկ վիճակում լինի.

Բաղադրիչներ՝Реклама 12

  • Կարագ կամ մարգարին (փափկեցված) — 1/4 բաժակ
  • Շաքար-1 / 4 բաժակ
  • Խոշոր ձու — 1 հատ
  • Ալյուր-2 / 3 բաժակ
  • Փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ
  • Կակաո փոշի — 1 ճաշի գդալ
  • Շոկոլադ Սև — 60գ
  • Շաքարավազի փոշի

Ինչպես պատրաստել շոկոլադով կեքսիկներ 1.Միացնել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանի տակ:2.Մի մեծ ամանի մեջ ավելացնել կարագ (մարգարին) ձու,լցնել շաքարավազ և կակաո:Այնուհետև լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը,խառնել խառնիչով դանդաղ արագությամբ,մինչև միասեռ զանգված դառնալը:3.Ֆորմայի մեջ նրա կեսի չափով խմոր լցնել 4.Շոկոլադը կոտրել է 8 կտորով,յուրաքանչյուրը դնել արդեն լցված խմորի վրա:5.Տեղադրել կեքսիկները արդեն իսկ տաքացած ջեռոցում և թխել մոտ 20 րոպե։Պատրաստի շոկոլադե կեքսիկները հանել ֆորմաներից,թողնել մի քանի րոպե ապա շաղ տալ շաքարի փոշին:

Կարդացեք նաեվ

Ելակով տորթ-ժելե

Gayane Abovyan

Բլիթներ կանաչ սոխով

Gayane Abovyan

Սպաս, որ երբեք չի կտրվում. դնում ենք կրակին ու մոռանում մինչ պատրաստ լինելը

Gayane Abovyan

Տաք նախաճաշ, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Խնձորով կարկանդակ

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան ճակնդեղով և եգիպտացորենով՝ սնուցող, համեղ և առողջարար

Gayane Abovyan