Խոհանոց

ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ․ Մակարոնի պատրաստման հրաշալի տարբերակ, որի մասին հնարավոր է քչերը գիտեն

ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ․ Մակարոնի պատրաստման հրաշալի տարբերակ, որի մասին հնարավոր է քչերը գիտեն։ Մակարոնը մսի համադրությամբ մատուցելն ընդունված է խոհանոցում, սակայն, թերևս, քչերն են այս ամենը համադրում ևս մեկ բաղադրիչի՝ կաղամբի հետ:

Առաջին հայացքից անսովոր, սակայն շատ ահմեղ համադրություն է, որ կհավանեք աներկբա: Այսկերպ սովորական տնական ուտեստը վերածվում է օրիգինալ ինչ-որ բանի, որը հիշեցնում է մանկության համերը:

Միսը կարմրելու աստիճան տապակել: Մենք նախապատվությունը տվել ենք տավարի մսին, սակայն սրան հաջողությամբ կարող է փոխարինել նաև խոզի միսը: Կարմրացնելուց հետո տապակվող մասսային ավելացնել 150 մլ ջուր, դափնու տերև, ամանը ծածկել ու շոգեխաշել 20-30 րոպե: Մեկ այլ տարրայի մեջ տապակել մանրատած կաղամբը: Քիչ անց հավելել քերած գազարը՝ շարունակելով տապակել: Աղել և շոգեխաշել 10-15 րոպե, վերջոմ կանաչի ավելացնել:

Մեկ այլ տարրայում աղաջրի մեջ էլ խաշել ըստ անհրաժեշտ չափի մակարոն: Բոլոր զանգվածները միավորել մեկ տարրայի մեջ՝ չմոռանալ մանրակրկիտ խառնելը: Մանրամասն՝ տեսանյութում:

Կարդացեք նաեվ

Մրգային տորթ-ժելե. հեշտ ու մատչելի

Gayane Abovyan

Ախորժակ

Gayane Abovyan

ԿՈՐԵԱԿԱՆ ԱՂՑԱՆ

Gayane Abovyan

Ձմերուկի սեզոնը բացված է. Ահա, թե ինչպես պարզել ձմերուկը հասած է թե՝ ոչ. 5 հնարք, որոնք պետք է իմանալ

Gayane Abovyan

Շատ համեղ և օգտակար կիտրոնակոկոսային կոնֆետներ

Gayane Abovyan

7 հրաշալի աղցան՝ նախատեսված Մեծ պահքի համար..Դիտեք և պատրաստեք

Gayane Abovyan