Առողջություն

Հարբուխի և մրսածության դեմ հրաշք ապուր, որն ավելի հզոր է, քան դեղամիջոցները

Ամբողջ աշխարհի գիտնականները մինչև հիմա միակարծիք չեն մարդու օրգանիզմի վրա սխտոի դրական ազդեցության վերաբերյալ։

Սակայն վերջին հետազոտություններն ապացուցել են, որ ձմեռվա ընթացքում սննդի մեջ սխտորի պարբերաբար օգտագործումը կարող է զգալիորեն կրճատել մրսածության տևողությունը։

Positive-ը ստորև ներկայացնում է սխտորի ապուր, որը հիանալի միջոց է հարբուխի, մրսածության դեմ պայքարի համար։

Սխտորի ապուր

Պատրաստման եղանակը

Միկրոալիքային վառարանը պետք է տաքացնելի մինչև 180 աստիճան, սխտորի չմաքրած 26 պճեղները դնել տարայի մեջ, ավելացնել զեյթունի ձե, աղ, խառնել, բերանը ծածկել ստվարաթղթով և թողել վառարանում 30-40 րոպե։

Երբ սխտորը սառչի, կարող եք այն կեղևազատել։

Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել սոխ, կոճապղպեղ, կոկոսի յուղ, պղպեղ, տապակած ստորը և 26 պճեղ թարմ սխտոր։

Ստացված զանգվածին պետք է խառնել բանջարեղենային արգանակ և եփել 20 րոպե։

Ապուրը կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կիտրոնի 4 կտոր։

Այս ապուրը կարելի է հանգիստ պահել սառնարանում և օգտագործել նաև հաջորդ օրը։

Կարդացեք նաեվ

Ուղղակի կեր մի կտոր խուրմա և տես, թե ինչ կկատարվի օրգանիզմիդ հետ

Gayane Abovyan

Ցավում են հոդե՞րը. կիրառիր այս աշխատող միջոցը

Gayane Abovyan

Եթե դուք ստաբիլ ամեն առավոտ դառը սուրճ խմեք, այս 3 ծանր հիվանդությունները կբուժվեն

Gayane Abovyan

Եթե հոգնել եք ոտքերի ցավից, ապա այս բնական միջոցները կարող են բուժել ձեր ցավերը

Gayane Abovyan

Շատ արդյունավետ միջոց միջողային ճողվածքից ազատվելու համար. սա ինձ ազատեց բարդ վիրահատությունից ու տուփերով դեղերից

Gayane Abovyan

Սենսացիա բժշկության ոլորտում․ գիտնականները հայտնաբերել են բույս օրը 48 ժամում սպանում է քաղցկեղի բջիջների 98 տոկոսը․․․

Gayane Abovyan