Առողջություն

Հարբուխի և մրսածության դեմ հրաշք ապուր, որն ավելի հզոր է, քան դեղամիջոցները

Ամբողջ աշխարհի գիտնականները մինչև հիմա միակարծիք չեն մարդու օրգանիզմի վրա սխտոի դրական ազդեցության վերաբերյալ։

Սակայն վերջին հետազոտություններն ապացուցել են, որ ձմեռվա ընթացքում սննդի մեջ սխտորի պարբերաբար օգտագործումը կարող է զգալիորեն կրճատել մրսածության տևողությունը։

Positive-ը ստորև ներկայացնում է սխտորի ապուր, որը հիանալի միջոց է հարբուխի, մրսածության դեմ պայքարի համար։

Սխտորի ապուր

Պատրաստման եղանակը

Միկրոալիքային վառարանը պետք է տաքացնելի մինչև 180 աստիճան, սխտորի չմաքրած 26 պճեղները դնել տարայի մեջ, ավելացնել զեյթունի ձե, աղ, խառնել, բերանը ծածկել ստվարաթղթով և թողել վառարանում 30-40 րոպե։

Երբ սխտորը սառչի, կարող եք այն կեղևազատել։

Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել սոխ, կոճապղպեղ, կոկոսի յուղ, պղպեղ, տապակած ստորը և 26 պճեղ թարմ սխտոր։

Ստացված զանգվածին պետք է խառնել բանջարեղենային արգանակ և եփել 20 րոպե։

Ապուրը կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կիտրոնի 4 կտոր։

Այս ապուրը կարելի է հանգիստ պահել սառնարանում և օգտագործել նաև հաջորդ օրը։

Կարդացեք նաեվ

Երիկամների աշխատանքը լավացնելու բնական միջոց․․․Արդյունքը կզգաք 3 օրվա ընթացքում

Gayane Abovyan

Սմբուկի միջոցով նիհարել եմ 7 կգ․ Ահա թե ինչ է պետք աբել, որպեսզի դուք էլ նիհարեք

Gayane Abovyan

Իմ «հրաշք-դիետան»․ նիհարողի օրագիր

Gayane Abovyan

Դեղահաբերի փոխարեն օգտագործվող ամենաարդյունավետ ջերմիջեցնող բույսերը

Gayane Abovyan

7 օրոևմ 7 բաժակ և կհալվի վորովայնի ճարպը

Gayane Abovyan

Ահա թե ինչ կլինի Ձեր մարմնի հետ ընդամենը 1 օր քաղցած մնալու արդյունքում

Gayane Abovyan