Առողջություն

Հարբուխի և մրսածության դեմ հրաշք ապուր, որն ավելի հզոր է, քան դեղամիջոցները

Ամբողջ աշխարհի գիտնականները մինչև հիմա միակարծիք չեն մարդու օրգանիզմի վրա սխտոի դրական ազդեցության վերաբերյալ։

Սակայն վերջին հետազոտություններն ապացուցել են, որ ձմեռվա ընթացքում սննդի մեջ սխտորի պարբերաբար օգտագործումը կարող է զգալիորեն կրճատել մրսածության տևողությունը։

Positive-ը ստորև ներկայացնում է սխտորի ապուր, որը հիանալի միջոց է հարբուխի, մրսածության դեմ պայքարի համար։

Սխտորի ապուր

Պատրաստման եղանակը

Միկրոալիքային վառարանը պետք է տաքացնելի մինչև 180 աստիճան, սխտորի չմաքրած 26 պճեղները դնել տարայի մեջ, ավելացնել զեյթունի ձե, աղ, խառնել, բերանը ծածկել ստվարաթղթով և թողել վառարանում 30-40 րոպե։

Երբ սխտորը սառչի, կարող եք այն կեղևազատել։

Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել սոխ, կոճապղպեղ, կոկոսի յուղ, պղպեղ, տապակած ստորը և 26 պճեղ թարմ սխտոր։

Ստացված զանգվածին պետք է խառնել բանջարեղենային արգանակ և եփել 20 րոպե։

Ապուրը կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կիտրոնի 4 կտոր։

Այս ապուրը կարելի է հանգիստ պահել սառնարանում և օգտագործել նաև հաջորդ օրը։

Կարդացեք նաեվ

Ինչ կարող է տեղի ունենալ ձեր մարմնի հետ, եթե դադարեք սուրճ խմել, և ինչ անել այդ դեպքում

Gayane Abovyan

Լոլիկը՝ տարիքային բծերի, պզուկների և կնճիռների դեմ

Gayane Abovyan

Բերանում թթու համի առկայության 7 պատճառ

Gayane Abovyan

Թառամած կրկնակզակը վերացնելու 7 միջոց. Արդյունքն ակնհայտ կլինի

Gayane Abovyan

57 տարեկանում ես ազատվեցի 12 կգ ավելորդ քաշից, հոդացավերից և այտուցներից՝ այս ըմպելիքից ընդամենը մեկ բաժակ խմելով

Gayane Abovyan

Այս պարզ ըմպելիքը բուժում դիաբետը է 5 օրում. նույնիսկ բժիշկներն են ապշած

Gayane Abovyan