Խոհանոց

Համեղ թխվածք՝ ընդամենը 3 բաղադրիչով

Կաթնաշոռը օգտակար և առողջարար սննդատեսակ է, որը շատ կարևոր է մեր օրգանիզմի համար։

Իհարկե, ոչ բոլորն են կաթնաշոռ սիրում (հատկապես երեխաները), ուստի տնային տնտեսուհիներին առաջարկում ենք կաթնաշոռով թխվածքներ պատրաստել։

Կաթնաշոռով, դարչինով և չամիչով թխվածք

Անհրաժեշտ բաղադրիչները՝

  • Կես կիլոգրամ կաթնաշոռ,
  • 3 ձու,
  • 60գր. չամիչ,
  • 100գր. շաքարածո միրգ,
  • մեկ բաժակ շաքարավազ,
  • ¼ թեյի գդալ դարչին,
  • 30գր. բուսական յուղ
  • Մեկ տուփ վանիլին։

Պատրաստման եղանակը՝

Կաթնաշոռը պետք է հարել բլենդերի մեջ կամ պատառաքաղով լավ տրորել, ինչից հետո լցնել հարած ձվի, շաքարավազի և վանիլինի խառնուրդի մեջ։

Դարչինը, շաքարածո միրգը, լվացված և փորք-ինչ եփած չամիչը արդեն կարելի է ավելացնել ստացված կաթնաշոռային զանգվածի մեջ, կրկին մի լավ խառնել և լցնել բուսական յուղով պատված թավայի մեջ։

Թավան, փայլաթիթիեղով ծածկելուց հետո, պետք է տեղափոխել 180 աստիճանով տաքացած ջեռոց և եփել մոտ 20 րոպե։

Այնուհետև հարկավոր է ցածրացնել ջեռոցի ջերմաստիճանը և շարունակել եփել ևս 20 րոպե։

Աղանդերը պատրաստ է։

Անհրաժեշտ է սպասել, որ այն սառչի, կտրատել և մատուցել։

Բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Փափուկ կեքսեր՝ առանց ձվի և կարագի, որոնք պատրաստվում են ընդամենը 30 րոպեում․ հրաշալի դեսերտ՝ թեյի հետ

Gayane Abovyan

Բանջարեղենային պիցցա․ Պատրաստման եղանակը շատ հեշտ է, իսկ արդյունքը հրաշալի

Gayane Abovyan

Շատ համեղ ուզբեկական աղցան

Gayane Abovyan

Մսով ՊԻՐՈԳ, շերտավոր խմորով պիրոգ

Gayane Abovyan

Հավի կրծքամսով ռուլետ․ Շատ համեղ ուտեստ, որը դիետիկ է, սննդարար և համեղ

Gayane Abovyan

Բամիայի մարինադ Маринованная бамия Okra Recipe

Gayane Abovyan