Խոհանոց

Ինչպես արագ ազատվել արդուկի վրայի նստվածքներից և հին հետքերից

Ինչպես արագ ազատվել արդուկի վրայի նստվածքներից և հին հետքերից.

Միջոց 1

Հաստ թղթի վրա մի քիչ աղ լցնել: Արդուկը լավ տաքացնել և քսել աղի բյորեղիկներին այնքան ժամանակ, մինչ այրված հետքերը կմաքրվեն:

Միջոց 2

Մի բուռ աղը լցնել շղարշի մեջ և դրանով շփել տաքացրած արդուկը: Այրվածքը շատ շուտ կանհետանա:

Միջոց 3

Վերցնել ջրածնի պերօքսիդ, դրանով թրջել բամբակե սկավառակը և մաքրել այրած հետքերը:

Միջոց 4

Տնտեսական խանութներում կարելի է գտնել հատուկ մատիտ՝ այրված արդուկը մաքրելու համար: Ընդամենը հարկավոր է տաքացնել արդուկը և մատիտով շփել այրված հատվածները: Հետո մաքրել կտորով:

Միջոց 5

Հարկավոր է տաքացնել արդուկը և մաքրելու կարիք ունեցող հատվածներին օճառ քսել:Սա հատկապես արդյունավետ է թարմ լաքաների դեպքում:

Միջոց 6

Եթե արդուկի մակերեսին պատահաբար կպչել է պոլիէթիլենային տոպրակ, ապա այդ հետքը կարելի է վերացնել ացետոնի շնորհիվ:

Միջոց 7

Կարելի է կիրառել նաև սոդա: Այն հարկավոր է խառնել ջրի հետ, ստացված լուծույթով թրջել բամբակե սկավառակը և շրջանաձև շարժումներով շփել սառը արդուկը: Դրանից հետո լվանալ մաքուր ջրով թրջած սպունգով և չորացնել փափուկ կտորով: Կարևոր է հիշել, որ չի կարելի մաքրել արդուկը կոպիտ նյութերով կամ դանակով: Այն վնասում է արդուկի աշխատանքային մակերեսը և կարող է հանգեցնել հետագա խնդիրների:

Կարդացեք նաեվ

Իրականում սպանախը պետք չէ խաշել հետո տապակել․ Ձեզ ենք ներկայացնում սպանախի պատրաստման ճիշտ եղանակը

Gayane Abovyan

Շաքարչորակի (առանց ձվի)шакар чурек

Gayane Abovyan

Շերտավոր խմոր, չստացվելու տարբերակ չկա/ հաջողված բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

«Աջապսանդալ »-պատրաստման նոր տարբերակով, չափազանց համով

Gayane Abovyan

Ինչպես են պատրաստում արհեստական հավկիթներ․ Ինչպե՞ս կարելի է տարբերակել արհեստական հավկիթը (Տեսանյութ)

Gayane Abovyan

Սպանախի պատրաստման ճիշտ և ամենահամեղ տարբերակը

Gayane Abovyan