Խոհանոց

Միսը եփելուց առաջ ամպայման քացախ ավելացրեք. Ահա թե ինչու

Այս փոքրիկ հոդվածում մենք կպատմենք, թե ինչպիսի խորամանկությունները կօգնեն լավացնել կերակուրը՝ հաղորդել նրան նոր համ և երկարեցնել պահպանման ժամկետը: Այս և այլ օգտակար խորհուրդներ՝ հաջորդիվ.

Նրանց համար,ովքեր սիրում են կարտոֆիլ՝բաղադրատոմս:Կտրատեք 2 խնձոր,ցողեք այն կիտրոնահյութով և եփեք կարագի մեջ: Հետո ավելացրեք պատրաստի կարտոֆիլի պյուրեյի մեջ այս խնձորակարագային խատնուրդը,նաև կաթ և սերուցք: Նուրբ և համեղ:

Միսը եփելուց ավելացրեք երկու գդալ քացախ: Համը կլինի նուրբ և համեղ:

Իդեալական թափանցիկ մսային դոնդող (холодец) կստացվի, եթե եփելու ընթացքում արգանակի մեջ ավելացնեք 2-3 ձվի կճեպ:

Ձկան թարմությունը կարելի է որոշել սառը ջրով լցված ամանի միջոցով:Ոչ թարմ ձուկը կբարձրանա ջրի երես, իսկ թարմը՝ կիջնի ջրի հատակը: Մաքրելուց առաջ, ձկան վրա քացախ քսեք և թողեք մի քանի րոպե: Այդպես այն ավելի հեշտ կմաքրվի:

Կարդացեք նաեվ

Այժմ իմ պարտադիր գնումներից մեկը լավաշն է․․․ այս ուտեստը ամենահամեղն է, որ երբևէ փորձել ենք

Gayane Abovyan

Սմբուկով աներևակայելի համեղ աղցան, անպայման փորձեք

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով կարկանդակ, ուղղակի հիանալի են ստացվում

Gayane Abovyan

Լցոնած հավկիթներ. 26 տարբեր միջուկներ

Gayane Abovyan

Պարզ և անչափ համեղ ընթրիք հավի կրծքամսով 🥘

Gayane Abovyan

Սիրված մուրաբա՝ Ընկույզով. ինչպես ճիշտ պատրաստել

Gayane Abovyan