Խոհանոց

Միսը եփելուց առաջ ամպայման քացախ ավելացրեք. Ահա թե ինչու

Այս փոքրիկ հոդվածում մենք կպատմենք, թե ինչպիսի խորամանկությունները կօգնեն լավացնել կերակուրը՝ հաղորդել նրան նոր համ և երկարեցնել պահպանման ժամկետը: Այս և այլ օգտակար խորհուրդներ՝ հաջորդիվ.

Նրանց համար,ովքեր սիրում են կարտոֆիլ՝բաղադրատոմս:Կտրատեք 2 խնձոր,ցողեք այն կիտրոնահյութով և եփեք կարագի մեջ: Հետո ավելացրեք պատրաստի կարտոֆիլի պյուրեյի մեջ այս խնձորակարագային խատնուրդը,նաև կաթ և սերուցք: Նուրբ և համեղ:

Միսը եփելուց ավելացրեք երկու գդալ քացախ: Համը կլինի նուրբ և համեղ:

Իդեալական թափանցիկ մսային դոնդող (холодец) կստացվի, եթե եփելու ընթացքում արգանակի մեջ ավելացնեք 2-3 ձվի կճեպ:

Ձկան թարմությունը կարելի է որոշել սառը ջրով լցված ամանի միջոցով:Ոչ թարմ ձուկը կբարձրանա ջրի երես, իսկ թարմը՝ կիջնի ջրի հատակը: Մաքրելուց առաջ, ձկան վրա քացախ քսեք և թողեք մի քանի րոպե: Այդպես այն ավելի հեշտ կմաքրվի:

Կարդացեք նաեվ

Ձվով Տորթ – Բիսկվիթ

Gayane Abovyan

Խոզապուխտով Ծնեբեկ

Gayane Abovyan

Կիևյան Կոտլետներին Փոխարինելու Են Եկել Այս Անմահական Կոտլետները

Gayane Abovyan

Եթե ցանկանում եք նոր ուտեստ պատրաստել, բայց շատ ժամանակ չունեք

Gayane Abovyan

Եգիպտացորենի պահածո

Gayane Abovyan

Սմբուկի հայկական բաղադրատոմս

Gayane Abovyan