Խոհանոց

Ձմերուկից պատրաստված ժելե ձմեռվա համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 600 գ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Ժելատին – 25 գ.

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանրացնել ձմերուկը (առանց կեղևի և կորիզների) բլենդերի մեջ՝ մինչև միասեռ զանգված դառնալը:
  2. Առանձնացնել մի փոքր ձմերուկի զանգված և դրա մեջ ժելատին ավելացնել: Թողնել 15 րոպե:
  3. Մնացած զանգվածի մեջ ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել 10 րոպե:
  4. Տաք զանգվածի մեջ ավելացնել ժելատինը և խառնել:
  5. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել և թողնել, որ սառչի սենյակային ջերմաստիճանում:
  6. Պահել սառնարանում:

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

Հնդկաձավարով կոտլետներ

Gayane Abovyan

Ընդամենը 20 րոպե կպահանջվի այս համեղ ուտեստը պատրաստելու համար

Gayane Abovyan

Ելակով տորթ ընդամենը 15 րոպեում

Gayane Abovyan

3 Նոր Ամանորյա Աղցաններ 2021 (2) Հեշտ, Արագ և Շատ Համեղ

Gayane Abovyan

Այս հնդկաձավարով շիլան ձեզ շատ դուր կգա. հիանալի համ ունի և չի ձանձրացնի

Gayane Abovyan