Խոհանոց

Ձմերուկից պատրաստված ժելե ձմեռվա համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 600 գ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Ժելատին – 25 գ.

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանրացնել ձմերուկը (առանց կեղևի և կորիզների) բլենդերի մեջ՝ մինչև միասեռ զանգված դառնալը:
  2. Առանձնացնել մի փոքր ձմերուկի զանգված և դրա մեջ ժելատին ավելացնել: Թողնել 15 րոպե:
  3. Մնացած զանգվածի մեջ ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել 10 րոպե:
  4. Տաք զանգվածի մեջ ավելացնել ժելատինը և խառնել:
  5. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել և թողնել, որ սառչի սենյակային ջերմաստիճանում:
  6. Պահել սառնարանում:

Կարդացեք նաեվ

Անչափ համեղ բաղադրատոմսով պատրաստում ենք Լեչո՝ ձմեռվա համար

Gayane Abovyan

Շատ համեղ ու ախորժելի աղցան, հիանալի համ ունի

Gayane Abovyan

Պատրաստենք միասին. Մսով շտրուդել

Gayane Abovyan

Համեղ ջեռեփուկ մակարոնից և հավի մսից

Gayane Abovyan

Թարմ կարտոֆիլով շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող աղցան

Gayane Abovyan

Ինչպես պահել կանաչին սառցախցիկում

Gayane Abovyan