Խոհանոց

Ձմերուկից պատրաստված ժելե ձմեռվա համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 600 գ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Ժելատին – 25 գ.

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանրացնել ձմերուկը (առանց կեղևի և կորիզների) բլենդերի մեջ՝ մինչև միասեռ զանգված դառնալը:
  2. Առանձնացնել մի փոքր ձմերուկի զանգված և դրա մեջ ժելատին ավելացնել: Թողնել 15 րոպե:
  3. Մնացած զանգվածի մեջ ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել 10 րոպե:
  4. Տաք զանգվածի մեջ ավելացնել ժելատինը և խառնել:
  5. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել և թողնել, որ սառչի սենյակային ջերմաստիճանում:
  6. Պահել սառնարանում:

Կարդացեք նաեվ

Պանրով և լավաշով շատ համեղ պիրոգ

Gayane Abovyan

Համից չեք կշտանա, փորձեք անպայման

Gayane Abovyan

” Պերեց ” պահածոյացված – ձմռան համար

Gayane Abovyan

Ջեռոցում պատրաստվող հավի կրծքամսի ամենապարզ և համեղ բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Շատ հյութեղ ու համեղ ամենօրյա աղցան

Gayane Abovyan

Արդեն 10 տարի է, ինչ սմբուկը այս եղանակով եմ պահպանում ձմռան համար

Gayane Abovyan