Խոհանոց

Վրացական շատ համեղ սոուս «Սացեբելի». կարելի է պատրաստել ընդամենը 5 րոպեում

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 1 կգ
  2. Կարմիր կծու պղպեղ – 1 հատ
  3. Համեմ – 1 մեծ փունջ
  4. Աղացած համեմ – 1 ճ/գ
  5. Խմելի-սունելի – 1 ճ/գ
  6. Սխտոր – 1 հատ
  7. Աղ.

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկը լվանալ, կեղևազրկել, կտրատել:
  2. Լոլիկները դնել շոգեխաշվելու՝ մինչև զանգվածի մի փոքր պնդանալը:
  3. Ավելացնել զանգվածին մանրացրած սխտորը, կծու պղպեղը:
  4. Ավելացնել մանրացրած կանաչին աղի և համեմունքի հետ:
  5. Սոուսը եփել բառացիորեն մի քանի րոպե և վերցնել կրակից:
  6. Թողնել՝ սառչի կափարիչը փակ վիճակում:
  7. Վրացական «Սացեբելին» պատրաստ է:

Կարդացեք նաեվ

Խոզի Միսը Ջեռոցում․ Համից Երբեք Չեք Կշտանա

Gayane Abovyan

Այսպիսի «բլինչիկ» դեռևս չէի փորձել․ անհավանական համեղ էին թե՛ շերտերը, թե՛ միջուկը․ պատրաստեք և բաղադրատոմսի համար շնորհակալ կլինեք

Gayane Abovyan

Զարմացրեք ձեր սիրելիներին այս համեղ լցոնած սնկով․ Պարզապես հալչում է բերանում

Gayane Abovyan

Չրերի պատրաստում՝ Արուսյակից. խորհուրդներ, տեխնիկա

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել հյութեղ կոտլետներ / Պատրաստման գաղտնիքները

Gayane Abovyan

1 անգամ փորձելուց հետո ընտանիքի անդամները նորից կցանկանան, հիանալի աղցան է հավի մսով

Gayane Abovyan