Խոհանոց

Կարտոֆիլը՝ սոյայի սոուսով. այնքան համեղ է, որ կցանկանաք ամեն օր պատրաստել

Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ
  2. Սոյայի սոուս
  3. Սխտոր
  4. Արևածաղկի ձեթ
  5. Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած կարտոֆիլը բաժանել հաստ կտորների:
  2. Աղով համեմված ջրում եփել կարտոֆիլը մինչև կիսաեփ լինի:
  3. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել սոյայի սոուսը, արևածաղկի ձեթը, քերիչով անցկացրած սխտորը, աղը և համեմունքները:
  4. Կարտոֆիլը սառեցնել և վրան լցնել սոուսը, լավ խառնել:
  5. Ամբողջ զանգվածը լցնել յուղապատ տարայի մեջ և 15 րոպե եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

Ինչպե՞ս պատրաստել ելակի մուրաբան, որպեսզի հատիկները ձիգ մնան և անչափ համեղ ստացվի

Gayane Abovyan

Խառը թթու․ Ցույց կտամ ՝ ինչպե՞ս ճիշտ թթու դնել

Gayane Abovyan

Ամենահամեղ մարինացված լոլիկը վրացական ձևով․ ախորժելի ու շատ համեղ

Gayane Abovyan

Ինչպես են պատրաստում արհեստական հավկիթներ․ Ինչպե՞ս կարելի է տարբերակել արհեստական հավկիթը (Տեսանյութ)

Gayane Abovyan

ՍՄԲՈՒԿՈՎ նԱԽՈՒՏԵՍՏ-Интересный рецепт баклажан и перца – Interesting recipe for eggplant and pepper

Gayane Abovyan

Ռուլետ Հավի Կրծքամսով՝ Շատ Համեղ Սառը Նախուտեստ

Gayane Abovyan