Խոհանոց

Կարտոֆիլը՝ սոյայի սոուսով. այնքան համեղ է, որ կցանկանաք ամեն օր պատրաստել

Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ
  2. Սոյայի սոուս
  3. Սխտոր
  4. Արևածաղկի ձեթ
  5. Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած կարտոֆիլը բաժանել հաստ կտորների:
  2. Աղով համեմված ջրում եփել կարտոֆիլը մինչև կիսաեփ լինի:
  3. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել սոյայի սոուսը, արևածաղկի ձեթը, քերիչով անցկացրած սխտորը, աղը և համեմունքները:
  4. Կարտոֆիլը սառեցնել և վրան լցնել սոուսը, լավ խառնել:
  5. Ամբողջ զանգվածը լցնել յուղապատ տարայի մեջ և 15 րոպե եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

(VIDEO) Շատ երկար եմ փնտրել հենց այս փախլավայի բաղադրատոմսը․ սիրով կիսվում եմ ձեզ հետ

Gayane Abovyan

Տատիկի բաղադրատոմս. կարտոֆիլով տապակած կարկանդակ

Gayane Abovyan

Հավի մսով և դդմիկով կոտլետներ, հիանալի է ստացվում

Gayane Abovyan

Թխվածքաբլիթ սունկ շամպինիոն

Gayane Abovyan

Համացանցի հիթը. թխվածքաբլիթներ, որոնցից հնարավոր չէ կտրվել

Gayane Abovyan

7 հրաշալի աղցան՝ նախատեսված Մեծ պահքի համար..Դիտեք և պատրաստեք

Gayane Abovyan