Խոհանոց

Կարտոֆիլը՝ սոյայի սոուսով. այնքան համեղ է, որ կցանկանաք ամեն օր պատրաստել

Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ
  2. Սոյայի սոուս
  3. Սխտոր
  4. Արևածաղկի ձեթ
  5. Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած կարտոֆիլը բաժանել հաստ կտորների:
  2. Աղով համեմված ջրում եփել կարտոֆիլը մինչև կիսաեփ լինի:
  3. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել սոյայի սոուսը, արևածաղկի ձեթը, քերիչով անցկացրած սխտորը, աղը և համեմունքները:
  4. Կարտոֆիլը սառեցնել և վրան լցնել սոուսը, լավ խառնել:
  5. Ամբողջ զանգվածը լցնել յուղապատ տարայի մեջ և 15 րոպե եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

Շոտլանդական կարկանդակ կարտոֆիլով, շատ հոյւթալի և համեղ

Gayane Abovyan

Հավը ջեռոցում բանջարեղենով

Gayane Abovyan

Համեղ ջեռեփուկ մակարոնից և հավի մսից

Gayane Abovyan

Պատրաստում ենք տնական կրեմ-լիկյոր. այլևս կարիք չկա այդքան թանկ վճարելու՝ վայելելու համար անմահական խմիչքը

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլը՝ արքայական ձևով. Շատ համեղ է, ես սա պատրաստում եմ, երբ որևէ գեղեցիկ առիթ կա

Gayane Abovyan

Անչափ համեղ և հեշտ պատրաստվող տորթ՝ ելակով..Հրաշալի բաղադրատոմս..Անպայման դիտեք և պատրաստեք

Gayane Abovyan