Խոհանոց

Դդմիկով պիցցա, ուղղակի հիանալի է ստացվում

Մեզ պետք կլինի.

  • ցուկկինի-750 գր:
  • ալյուր-3 ճաշի գդալ
  • մանի-140 գր
  • ձվեր 1. հատ
  • մայոնեզ-3 ճաշի գդալ
  • տոմատի սոուս-1 ճաշի գդալ
  • երշիկ-200 գր
  • կոշտ պանիր-100 գր
  • բուլղարական պղպեղ — 1 հատ:
  • 3 լոլիկ
  • աղ / պղպեղ ըստ ճաշակի և ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակին ծանոթանալու համար առաջարկում ենք դիտել ստորև ներկայացված տեսնայութը

Բարի դիտում և բարի ախորժակ ենք մաղթում բոլորին

Կարդացեք նաեվ

Սմբուկը ձմռանը պահելու ամենապարզ տարբերակը/Самый простой способ хранить баклажаны на зиму

Gayane Abovyan

Խորոված սմբուկներ մարինացված քացախով, սխտորով, պղպեղով, վրացական բաղադրատոմս է

Gayane Abovyan

Մանդակի մարինադ

Gayane Abovyan

Կծու պղպեղի մարինադ

Gayane Abovyan

Հավի թեւիկներ պատրաստելու ամենահամեղ տարբերակը

Gayane Abovyan

Դուք էլ իմ պես ատու՞մ եք սմբուկը տապակելու պրոցեսը. այս տարբերակով տապակելիս բուսայուղը չի թռչի այս ու այն կողմ, սմբուկն էլ «ձեթոտ» չի լինի. դե, դիտե՛ք

Gayane Abovyan