Խոհանոց

Մարինացված բուլղարական պղպեղի՝ տարիներով և սերունդներով ստուգված բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. Բուլղարական պղպեղ (տարբեր գույների) – 2 կգ.

Մարինադ

1. Ջուր – 1 լ
2. Բուսայուղ – 250 մլ
3. Սև հատիկավոր պղպեղ
4. Շաքարավազ – 300 գ
5. Աղ – 50 գ
6. Քացախ (9%) – 200 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Պղպեղը լվանալ, լավ մաքրել:

2. Երկար-երկար շերտատել:

3. Պատրաստել մարինադը. կաթսայի մեջ լցնել 1 լ ջուր, 250 մլ բուսայուղ, ավելացնել 50 գ աղ և 300 գ շաքարավազ: Ավելացնել հատիկավոր պղպեղ և այլ համեմունքներ՝ ըստ ցանկության: Հասցնել եռման և վերջում ավելացնել քացախը:

4. Պղպեղը լցնել մարինադի մեջ և եղել մոտ 5 րոպե:

5. Պղպեղները շարել ստերիլ բանկաների մեջ:

6. Մարինադը հասցնել եռման և լցնել պղպեղների վրա:

7. Փակել և բանկաները շարել շրջված վիճակում, ծածկել՝ մինչև լրիվ սառչելը:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Փխրուն թխվածքաբլիթ՝ 4 բաղադրիչներից

Gayane Abovyan

Վերմիշելով փլավ․ Ամենահամեղ տարբերակը այս փլավի․ Նորույթ / Вермишель плов / Vermishelov Plav

Gayane Abovyan

Համեղ ու հյութալի չեբուրեկիների բաղադրատոմս, շատ համեղ են ստացվում

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով շատ համեղ աղցան

Gayane Abovyan

Լոլիկը ձմռան համար պահպանելու շատ հարմար տարբերակ

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել Կորեական աղցան

Gayane Abovyan