Խոհանոց

Ինչպես պահել մրգերը` ձմռանը վայելելու համար

Ամառը մրգեր և հատապտուղներ հավաքելու ժամանակն է: Իսկ որքան ցանկալի է զգալ ամառային պարգևների համը նաև ձմռանը:

Մթերքներ պահելու լավագույն միջոցն առանց դրանց օգտակար հատկությունները կորցնելու` հեղուկազրկումն է: Դրա համար ձեզ հարկավոր կլինի էլեկտրական չորացնող սարքեր կամ, որպես այլընտրանք՝ սովորական ջեռոցը:

Ինչպես չորացնել մրգերը

Մրգերը շատ բարակ շերտերով կտրատեք, այնուհետև գործեք ըստ հանգամանքների:

Եթե դուք ջեռոց եք օգտագործում, ապա միացրեք այն 200 աստիճանի տակ, դրեք պերգամենտի վրա և չորացրեք մեկ ժամվա ընթացքում:

600x580

Եթե դուք չորացնող սարքի երջանիկ սեփականատերն եք, ապա չորացնել պետք է 5-6 ժամ:

600x580

Մրգերը կարելի է նաև չորացնել ավանդական տարբերակով՝ թողնելով կտրատված մրգերն արևի տակ, պարբերաբար շրջելով դրանք:

600x580

Այս կերպ դուք կունենաք օգտակար, թեթև ուտելիք: Այն կարող եք ավելացնել յոգուրտների կամ վարսակի շիլայի մեջ:

600x580

Կարդացեք նաեվ

Հրաշալի բաղադրատոմսով պատրաստում ենք շատ համեղ չեբուրեկիներ՝ կաբաչկայով

Gayane Abovyan

Անչափ համեղ կարկանդակներ,որոնք պատրաստվում են շատ հեշտ և հալվում բերանում

Gayane Abovyan

Սինդրիկ

Gayane Abovyan

Մածունով գաթա շատ փափուկ եւ համեղ

Gayane Abovyan

Անպայման մտապահեք այս հրաշալի եղանակը,որով ստանում ենք անչափ գեղեցիկ և օրիգինալ հավկիթներ՝ Սուրբ Զատկի տոնին

Gayane Abovyan

Համեղ խաչապուրի՝ վրացական խոհարարից․ հրաշալի բաղադրատոմս ձեր ընտանիքի համար

Gayane Abovyan