Խոհանոց

Ինչպես պահել մրգերը` ձմռանը վայելելու համար

Ամառը մրգեր և հատապտուղներ հավաքելու ժամանակն է: Իսկ որքան ցանկալի է զգալ ամառային պարգևների համը նաև ձմռանը:

Մթերքներ պահելու լավագույն միջոցն առանց դրանց օգտակար հատկությունները կորցնելու` հեղուկազրկումն է: Դրա համար ձեզ հարկավոր կլինի էլեկտրական չորացնող սարքեր կամ, որպես այլընտրանք՝ սովորական ջեռոցը:

Ինչպես չորացնել մրգերը

Մրգերը շատ բարակ շերտերով կտրատեք, այնուհետև գործեք ըստ հանգամանքների:

Եթե դուք ջեռոց եք օգտագործում, ապա միացրեք այն 200 աստիճանի տակ, դրեք պերգամենտի վրա և չորացրեք մեկ ժամվա ընթացքում:

600x580

Եթե դուք չորացնող սարքի երջանիկ սեփականատերն եք, ապա չորացնել պետք է 5-6 ժամ:

600x580

Մրգերը կարելի է նաև չորացնել ավանդական տարբերակով՝ թողնելով կտրատված մրգերն արևի տակ, պարբերաբար շրջելով դրանք:

600x580

Այս կերպ դուք կունենաք օգտակար, թեթև ուտելիք: Այն կարող եք ավելացնել յոգուրտների կամ վարսակի շիլայի մեջ:

600x580

Կարդացեք նաեվ

Պատրաստենք միասին. Թագավորական պիցա

Gayane Abovyan

Բամիայի մարինադ Маринованная бамия Okra Recipe

Gayane Abovyan

Արդեն խաղողի տերև մարինացնելու ժամանակն է․ ահա, թե ինչպես մարինացնել․ անչափ պարզ ու հեշտ միջոց, որպեսզի թարմ մնա

Gayane Abovyan

#Իմամ Բայալդի ձմռան համար ։Имам баялды-лучшее блюдо из баклажанов .Imam bayaldi

Gayane Abovyan

Անհավանական համեղ սալաթ՝ ձմեռվա համար..Շատ համեղ և օգտակար

Gayane Abovyan

Շատ համեղ նախաճաշ ողջ ընտանիքի համար

Gayane Abovyan