Խոհանոց

Ամենադիետիկ ուտեստը՝ կաղամբով և մսով

Բաղադրիչներ

  • Կաղամբ – 400 գ
  • Հավի աղացած միս
  • Գազար – 1 հատ
  • Ձիթապտղի յուղ
  • Աղ, սև պղպեղ
  • Ձու – 3 հատ
  • Բնական յոգուրտ – 6 ճ/գ
  • Ալյուր – 3 ճ/գ
  • Ցածր յուղայնությամբ պանիր – 50 գ
  • Աղ.

Պատրաստման եղանակը Կաղամբը կտրատել, սոխը մանր կտրատել, գազարը և պանիրն անցկացնել քերիչով: Սոխը, գազարը և հավի աղացած միսը խառնել կաղամբի հետ: Յոգուրտը, ձուն, ալյուրը և աղը խառնել: Ստացված երկու զանգվածները խառնել, լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ և վրան պանիր շաղ տալ: Եփել 180 աստիճան ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

Սրանից հետո դդմիկով ջեռեփուկը միայն այսպես եմ պատրաստելու: Անչափ համեղ,առողջարար եւ գեղեցիկ դդմիկներ

Gayane Abovyan

Նեխուրը ձվով տապակած

Gayane Abovyan

Այս քաղցրավենիքի համից կշտանալ չի լինի, շատ համեղ է ստացվում

Gayane Abovyan

Արդեն ժամանակն է խաղողի թուփը փակելու. Ահա թե ինչպես պետք է այն մարինացնել

Gayane Abovyan

Ընդամենը 20 րոպե կպահանջվի այս համեղ ուտեստը պատրաստելու համար

Gayane Abovyan

Նման հյութալի ուտեստ դեռ չեք փորձել, հիանալի համ ունի

Gayane Abovyan