Խոհանոց

Ճակնդեղով անչափ համեղ և հագեցնող աղցան, որը պատրաստվում է ընդամենը 5 րոպեում։ Այնպես որ պահպանեք բաղադրատոմսը

Այս տապին սա այն է, ինչ Ձեզ հարկավոր է: Պատրաստեք արագ, հյութալի, համեղ, առողջարար և գեղեցիկ աղցան:

  • Վերցրեք երիտասարդ ճակնդեղ, ճակնդեղը այս աղցանի հիմնական բաղադրիչն է: Անցկացրեք քերիչով և լցրեք խոր տարրայի մեջ։
  • Ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ և խառնեք: Այս ճանապարհով ճակնդեղը չի կորցնի իր գույնը:
  • Մեկ ոչ մեծ գազարն անցկացրեք քերիչով և լցրեք տարրայի մեջ։
  • Մանր կտրատեք 200 գրամ երիտասարդ կաղամբ:
  • Կտրեք կես փոքր սոխը օղակներով:
  • Այժմ պատրաստեք աղցանի սոուսը․ Առանձին տարրասի մեջ լցրեք երկու ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ (կամ անուշաբույր արևածաղկի), մեկուկես ճաշի գդալ սոյայի սոուս, սխտորի երեք փոքր ատամ, սև պղպեղ և խառնեք:
  • Լցրեք այն աղցանի վրա, խառնեք և թողեք  5-10 րոպե և միայն դրանից հետ կարող եք մատուցել: Շատ համեղ, և հյութալի աղցանը պատրաստ է: Բարի ախորժակ.․․

Կարդացեք նաեվ

Պանրային ռուլետներ, իսկապես շատ համեղ են ստացվում

Gayane Abovyan

Ինչպե՞ս պատրաստել ելակի մուրաբան, որպեսզի հատիկները ձիգ մնան և անչափ համեղ ստացվի

Gayane Abovyan

Սմբուկի մուրաբայի օրիգինալ բաղադրատոմս՝համն անմահական, պատրաստման եղանակը՝ մատչելի

Gayane Abovyan

Վերմիշելով փլավ․ Ամենահամեղ տարբերակը այս փլավի․ Նորույթ / Вермишель плов / Vermishelov Plav

Gayane Abovyan

“ԳՈՒՆԱՎՈՐ ՊՂՊԵՂՆԵՐՈՎ և ՀՈՐԹՒ ՄՍՈՎ ԱՂՑԱՆ”

Gayane Abovyan

Հավի թևիկները համեղ մեղրի սոուսի մեջ

Gayane Abovyan