Խոհանոց

Կարկանդակի բաղադրատոմս, որը ստացվում է անչափ համեղ և փափուկ։ Նույնիսկ ամենածույլ տնային տնտեսուհիները կարող են պատրաստել այս կարկանդակները

Այս կարկանդակի խմորը փափուկ է, հաճելի և ոչ կպչուն, և բացի այդ, այն ստացվում է անչափ համեղ:

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի․

Կաթ – կես լիտր,
Ալյուր – 4 բաժակ,
Աղ – կես թեյի գդալ,
11 գ չոր խմորիչ,
Շաքարավազ երկու ճաշի գդալներ,
Արևածաղկի յուղ երկու ճաշի գդալ:

Պատրաստումը․

Բոլոր բաղադրիչներից պետք է պատրաստեք միատարր խմոր և դնեք տոպրակի մեջ: Տեղադրեք սառնարանում երկու ժամով:

Երկու ժամ հետո խմորը հանեք սառնարանից և անցեք կարկանդակների պատրաստմանը: Ընտրեք այնպիսի լցոնում, որը Ձեզ հարմար է։

Այս խմորից կարող եք նաև պատրաստել կուտապ, պիցցա և այլն:

Կարդացեք նաեվ

Կարտոֆիլը հունական ձևով, արտակարգ համեղ է. իմ երեխաներն ուղղակի պաշտում են սա, դե ես էլ չէի հրաժարվի

Gayane Abovyan

Համեղ նախաճաշի լավ տարբերակ

Gayane Abovyan

(VIDEO) Շատ երկար եմ փնտրել հենց այս փախլավայի բաղադրատոմսը․ սիրով կիսվում եմ ձեզ հետ

Gayane Abovyan

ԹԱՓԱՆՑԻԿ #ԾԻՐԱՆԻ ՄՈՒՐԱԲԱ

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլը աղացած մսով, հալվում է բերանում

Gayane Abovyan

Ինչպես Սառեցնել Հատապտուղները

Gayane Abovyan