Խոհանոց

Գյուղական կարտոֆիլ պատրաստելու գաղտնիքները և բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

1 կգ կարտոֆիլին ՝ 5 պճեղ սխտոր, 2-3 ճ/գ արևածաղկի ձեթ, 1 թ/գ չորացրած ծիտրոն, 1 թ/գ օրեգանո, 1 թ/գ ուրց, 1 թ/գ մայորան, 1 թ/գ սև պղպեղ, 1 թ/գ կարմիր պղպեղ, 1 թ/գ կարի, 1 թ/գ քրքում, սամիթ ըստ ճաշակի, աղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը լվանալ, մաքրել, բաժանել 4 մասի: Սխտորը անցկացնել մանր քերիչով, լցնել փոքր թանզիվի կտորի մեջ և քամել սխտորի հյութը զեյթունի ձեթի մեջ, խառնել և լցնել կտրատած կարտոֆիլի վրա: Բոլոր համեմունքները խառնել իրար և նույնպես լցնել կարտոֆիլի վրա: Ձեռքով խառնել այնպես, որ համեմունքերը հավասարաչափ տարածվեն: Ջեռոցի տապակը թեթևակի ձիթապատել, կարտոֆիլները կողք կողքի շարել և եփել 200 աստիճանի ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը: Մատուցելուց առաջ վրան սամիթ շաղ տալ։

Կարդացեք նաեվ

Ինչպես պատրաստել ելակով տիրամիսու…

Gayane Abovyan

Ընթրիք, որը կհիացնի բոլորին. պաստա՝ պատրաստված պանրով և բրոկոլիով

Gayane Abovyan

Սմբուկով աներևակայելի համեղ աղցան, անպայման փորձեք

Gayane Abovyan

Ռուս աստղագուշակ Պավել Գլոբան նախազգուշացրել է կենդանակերպի նշանների ապագա խնդիրների մասին

Gayane Abovyan

Սմբուկով պատրաստում ենք շատ համեղ և արագ պատրաստվող նախուտեստ

Gayane Abovyan

Ահա այսպիսի ախորժելի բաղադրատոմսով զարմացրեք ձեր հյուրերին

Gayane Abovyan