Խոհանոց

Թթվասերային կրեմով բուլկիներ

Instructions

բուլկիներ-3
  1. Խմորիչը լցնում ենք շաքարավազով ու տաք կաթով լի տարայի մեջ ու սպասում ենք այնքան, մինչև խմորիչային գլխարկ առաջանա։ Ավելացնում ենք հալեցրած և սենյակային պայմաններում սառեցրած կարագը։
    Ալյուրն անցկացնում ենք մաղով, ավելացնում ենք աղն ու կամաց-կամաց այս խառնուրդն ավելացնում ենք կաթնային զանգվածին ու ստանում ենք միասեռ, հարթ ու փափուկ խմոր։
    բուլկիներ-4
  2. Խմորագունդը ծածկում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով ու 30-40 րոպե թողնում ենք, որ կրկնակի հասունանա։
    Այնուհետև բաժանում ենք 8 հավասար մասերի և յուրաքանչյուրից ձևավորում ենք փոքրիկ գնդեր ուձեռքի ափով տափակեցնում ենք։ Բուլկիները դնում ենք ձևամանի մեջ։
    բուլկիներ-5
  3. Թողնում ենք, որ բուլկիները 40 րոպե այդ վիճակում հասունանան՝ նախօրոք ծածկելով սրբիչով։ Կենտրոնում դնում ենք համապատասխան բաժակ և փոքր-ինչ սեղմում ենք, որպեսզի ազատ տարածություն լինի միջուկը լցնելու համար։
    բուլկիներ-6
  4. Բուլկիները պատում ենք ձվով։ Այժմ պատրաստում ենք միջուկը, որի համար թթվասերը խառնում ենք օսլայի ու շաքարավազի հետ։
    բուլկիներ-7
  5. Բուլկիները լցոնում ենք ստացված կրեմով։
    բուլկիներ-8
  6. Թխում ենք 18-20 րոպե նախօրոք 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Այնուհետև թողնում ենք, որ սառչի և մատուցում ենք։

Կարդացեք նաեվ

Ձմերուկի սեզոնը բացված է. Ահա, թե ինչպես պարզել ձմերուկը հասած է թե՝ ոչ. 5 հնարք, որոնք պետք է իմանալ

Gayane Abovyan

Աղցան Պրահա, հիանալի համ ունի

Gayane Abovyan

Ամենադիետիկ ուտեստը՝ կաղամբով և մսով

Gayane Abovyan

Վերցնում ենք 2 կարտոֆիլ և 1 սոխ…Արագ,համեղ և մատչելի ուտեստ..Այն չի հասցնում նույնիսկ սառչել..

Gayane Abovyan

Շատ համեղ և օգտակար աղցան

Gayane Abovyan

Կիևյան կոտլետի շատ արագ պատրաստման եղանակ Մեր հմուտ խոհարարը ցույց կտա ինչպես հաշված րոպեներում պատրաստել այն

Gayane Abovyan