Խոհանոց

Կարտոֆիլե ռուլետ՝ լցոնած սնկով․ համեղ է թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում

Նրանց, ովքեր երբեք ռուլետ չեն պատրաստել, կարող է թվալ, որ այդ կերակուրը բարդ է և խոհարարական մեծ ունակություններ է պահանջում: Իրականում ամեն ինչ շատ ավելի հեշտ է:

Բաղադրիչներ

Կարտոֆիլ՝ 1կգ

Շամպինիոն տեսակի սունկ՝ 350գ

Կանաչի՝ 1 փունջ

Օսլա՝ 3 ճաշի գդալ

Ցորենի ալյուր՝ 3 ճաշի գդալ

Գազար՝ 2 հատ

Արևածաղկի յուղ՝ 1 ճաշի գդալ

Սոխ՝ 1 հատ

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը խաշել (ջրում նախապես աղ լցնել), ցամաքեցնել: Կարտոֆիլից խյուս պատրաստել, ավելացնել ալյուրը և օսլան, խառնել և թողնել հանգստանա:

2. Սոխը օղակաձև կտրատել, գազարը անցկացնել քերիչով: Բանջարեղենները տապակել մոտ 3 րոպե, այնուհետև ավելացնել կտրատած սունկը, ավելացնել աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, և տապակել միջին ուժգնության կրակի վրա մինչև սնկի պատրաստվելը:

Կարդացեք նաեվ

Տնական երշիկ – հավի մսից (անվտանգ և օգտակար)

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել խնձորի քացախ՝ տնային պայմաններում..Հրաշալի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan

Կետչուպ՝ կանաչ լոլիկից. շատ համեղ և ինքնատիպ

Gayane Abovyan

Հաց Արքայական. սա փորձելուց հետո այլևս խանութից հաց չեք գնի. միայն իմանաք՝ ինչ փափուկ ու եթերային է ստացվում

Gayane Abovyan

Հավի մսով ամառային խաշլամա

Gayane Abovyan

Հրաշալի բաղադրատոմսով պատրաստում ենք շատ համեղ չեբուրեկիներ՝ կաբաչկայով

Gayane Abovyan