Խոհանոց

Կարտոֆիլե ռուլետ՝ լցոնած սնկով․ համեղ է թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում

Նրանց, ովքեր երբեք ռուլետ չեն պատրաստել, կարող է թվալ, որ այդ կերակուրը բարդ է և խոհարարական մեծ ունակություններ է պահանջում: Իրականում ամեն ինչ շատ ավելի հեշտ է:

Բաղադրիչներ

Կարտոֆիլ՝ 1կգ

Շամպինիոն տեսակի սունկ՝ 350գ

Կանաչի՝ 1 փունջ

Օսլա՝ 3 ճաշի գդալ

Ցորենի ալյուր՝ 3 ճաշի գդալ

Գազար՝ 2 հատ

Արևածաղկի յուղ՝ 1 ճաշի գդալ

Սոխ՝ 1 հատ

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը խաշել (ջրում նախապես աղ լցնել), ցամաքեցնել: Կարտոֆիլից խյուս պատրաստել, ավելացնել ալյուրը և օսլան, խառնել և թողնել հանգստանա:

2. Սոխը օղակաձև կտրատել, գազարը անցկացնել քերիչով: Բանջարեղենները տապակել մոտ 3 րոպե, այնուհետև ավելացնել կտրատած սունկը, ավելացնել աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, և տապակել միջին ուժգնության կրակի վրա մինչև սնկի պատրաստվելը:

3. Կարտոֆիլե զանգվածը լցնել թղթով պատված թավայի մեջ և հավասարեցնել: Թխել ջեռոցում 15-20 րոպե 200 աստիճանի ջերմաստիճանում:

4. Փոքր ինչ կարմրած կարտոֆիլե խմորի վրա ավելացնել սնկով պատրաստված միջուկը: Կարտոֆիլե խմորը զգուշորեն պտտեցնել ռուլետի տեսք ստանալու համար: Ռուլետի արտաքին մասը պատել արևածաղկի յուղով և դնել ջեռոցի մեջ 15 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Փափուկ կեքսեր՝ առանց ձվի և կարագի, որոնք պատրաստվում են ընդամենը 30 րոպեում․ հրաշալի դեսերտ՝ թեյի հետ

Gayane Abovyan

Ինչպես են պատրաստում արհեստական հավկիթներ․ Ինչպե՞ս կարելի է տարբերակել արհեստական հավկիթը (Տեսանյութ)

Gayane Abovyan

Շատ համեղ ամառային կերակուր

Gayane Abovyan

Ամենահեշտ ու հասարակ ուտեստն

Gayane Abovyan

Իշլի քուֆթա կամ մեջով քուֆթա

Gayane Abovyan

Չատ համեղ հավի մսով ուտեստ.

Gayane Abovyan