Խոհանոց

Չափազանց համեղ ջեռեփուկ․ Ձեր հյուրերն ուղղակի ուրիշ ոչինչի ուշադրություն չեն դարձնի․

Ցանկացած ջեռեփուկ սեղանին տոնական տրամադրություն է տալիս, որքան էլ որ դրա համար անհրաժեշտ մթերքները մատչելի ու ամենօրյա լինեն:

Այս մեկն էլ բացառություն չէ, եթե ուզում եք բոլորին համեղ ուտելիքով պատվել, ապա փորձեք սա: Բաղադրիչներ ՝ 6 հատ կարտոֆիլ, 400 գրամ աղացած խոզի միս , 100-150 գր. սունկ, 1 գլուխ սոխ, 1 բաժակ թթվասեր , ձու, 2 պճեղ սխտոր, աղ, պղպեղ, բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը — Կարտոֆիլը մաքրել, և բարակ շերտերով կտրատել: Սոխը կտրատել կիսաօղակներով: Սունկը կտրել խորանարդիկներով, խառնել աղացած մսի հետ, աղ, պղպեղ անել: Թթվասերին ավելացնել ճզմած սխտորը, հում ձուն, մի քիչ աղ և պղպեղ և լավ խառնել:

Ջեռոցի տապակը ձեթով պատել, վրան լցնել կարտոֆիլի կեսը, մի քիչ աղ ու պղպեղ անել, վրան լցնել սոխը, դրա վրա տեղավորել մսի ու սունկի խառնուրդը:

Մսի վրա լցնել քերած պանիր: Սրա վրա շարել կարտոֆիլի մնացած մասը, էլի աղ ու պղպեղ անել: Այս ամբողջի վրա լցնել թթվասերային խառնուրդը որ նախօրոք պատրաստել էիք:

Դնել ջեռոցը 180-200 աստիճանի տակ 40-60 րոպե: Պատրաստ լինելուց 5 րոպե առաջ հանեք, վրան լցրեք քերած պանրի մնացծ մասը, նորից դրեք, որ հալվի ու վերջնական պատրաստ լինի: Վերջ, պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Միկադո, որը պատրաստվում է թթվասերով

Gayane Abovyan

Ամենադիետիկ ուտեստը՝ կաղամբով և մսով

Gayane Abovyan

Մակարոն, նրբերշիկ և պանիր, համեղ և մատչելի

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել քաղցր սուջուխ

Gayane Abovyan

Ամենահամեղ պիցան տան պայմաններում

Gayane Abovyan

Հնդկաձավարի պատրաստման ճիշտ եղանակը, այսպես ամենահամեղն է ստացվում

Gayane Abovyan