Խոհանոց

Շոգեխաշած կաղամբ

Բաղադրություն

  • 4-5 միջին չափսի սոխ
  • 1 միջին չափսի կաղամբ
  • 1-2 ճ/գ տոմատ
  • 2-3 թ/բ ջուր
  • Ձիթայուղ
  • Աղ, կարմիր և սև պղպեղ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

Անհրաժեշտ է սոխն ու կաղամբը կլոր-կլոր կտրատել: Այնուհետև թավան կրակի վրա տաքացնել, ձիթայուղ ավելացնել: Սոխը լցնել թավայի մեջ, սպասել մինչև կարմրի, հետո համեմել կարմիր և սև պղպեղով: Ավելացնել կտրատած կաղամբը, խառնել: 1-2 ճաշի գդալ տոմատը բացել 2-3 թեյի բաժակ ջրով, խառնել թավայի զանգվածի հետ, աղ ավելացնել և թողնել կրակին՝ մինչև կաղամբի շոգեխաշվելը:

Բարի ախորժակ:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Յուրահատուկ Սմբուկով ուտեստ․ Սմբուկը վայելելու նոր տարբերակ

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել քաղցր սուջուխ

Gayane Abovyan

ԿԱՐՏՈՖԻԼՈՎ​ ԻՇԽԱՆ ՁՈՒԿ​ ԱՆԱՀԻՏԻՑ

Gayane Abovyan

ԻՆՉՊԵՍ Սառեցնել պղպեղը ձմռանը ՝ լցոնման համար

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլ Ֆրի և Թարմ Կաղամբով աղցան

Gayane Abovyan

Պանրով պյորեկ. համից հաստատ չեք կշտանա

Gayane Abovyan